Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 19

„urBONUSas“: ryškiausios ateities Lietuvos krepšinio žvaigždės

Lietuvos krepšinio rinktinė dar ruošiasi prisistatymui didžiojoje pasaulio čempionato scenoje Kinijoje, bet pasirodymą jau baigė keturios įvairaus amžiaus vaikinų jaunimo rinktinės. Jose buvo bent keli talentai, kuriuos ateityje galime išvysti su vyrų rinktinės marškinėliais. Kas taps Lietuvos krepšinio žvaigždėmis ateityje? Naujų ateities lyderių ieškojome 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Rokas Jokubaitis yra vienas geriausiai vertinamų Lietuvos jaunųjų talentų
Rokas Jokubaitis yra vienas geriausiai vertinamų Lietuvos jaunųjų talentų / 15min nuotr.

Podkaste „urBONUSas“ – ne tik žvilgsnis į perspektyviausius Lietuvos talentus, bet taip pat ir įdomiausi Lietuvos rinktinės viešnagės Suomijoje akcentai bei Giannio Antetokounmpo šou Graikijos nacionalinėje komandoje.

15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas apie Lietuvos krepšinio ateitį: įdomiausius Lietuvos rinktinės akcentus Suomijoje (01:40); Giannio Antetokounmpo šou ir Kanados rinktinės pavojus (19:00); kaip vertinti dvi vasaras iš eilės be jaunimo čempionatų medalių (29:20); Lietuvos krepšinio problemą, kurią pažymėjo NBA skautai (33:40); išskirtinį penkiolikmetį Lietuvos talentą (35:40); įspūdingai pasirodžiusį 17-metį Ą.Tubelį (42:50); sudėtingą čempionatą Š.Marčiulionio sūnui (47:30); paraštėse likusį NBA skautus dominantį žalgirietį (53:25); arčiausiai vyrų rinktinės lygio esantį R.Jokubaitį (55:40); ispanus intriguojantį snaiperį (1:02:15); kodėl buvo gaila M.Arlausko (1:11:35); sugrįžusį tikėjimą A.Velička (1:14:25); kuo L.Uleckas domina NBA skautus (1:19:45).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius