Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 21

V.Šeškus desperacijoje: „Žaidėme apylygiai, bet tada į aikštę išėjo Melo ir Gelo...“

Virginijui Šeškui sunku nuslėpti, jog nėra patenkintas. Treneris pripažįsta, kad dirbti su broliais Ballais – be galo sunku. Europietiškos gynybos niuansų neperprantančių LaMelo ir LiAngelo Ballų žaidimas, leido suprasti V.Šeškus, ir nulėmė skaudų pralaimėjimą Pasvalio „Pieno žvaigždėms“.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

V.Šeškus netgi užsiminė, kad „iškentus dar kelias rungtynes reiktų bandyti kažką daryti“, tarsi leisdamas suprasti, jog klubas pasinaudotų kontrakte numatyta išlyga ir atsisveikintų su broliais jau po pirmojo mėnesio.

LKL rungtynėse broliai kartu pelnė 33 taškus, tačiau pasvaliečiai pasiekė rezultatyvumo rekordą, sutrypdami „Vytauto“ gynybą ir laimėdami rungtynes 116:93.

„Žaidėme apylygiai, bet tada išėjo Melo ir Gelo... Suprantat? Na, jiems sunku gintis. Jie dar visko čia nesupranta“, – rinko žodžius V.Šeškus.

„Galvoja, kad gali perimti kamuolį, kažką... Kad kaip tam turnyre, kur lengviau. Aš jiems sakiau, kad čia kitas lygis. Daviau žaisti ne už nuopelnus. Kitam, jei taip gintųsi, sakytum – blogai. Na, tokios rungtynės gavosi. Išėjo kaip išėjo“, – guodėsi treneris.

„Sunku kažką sakyti. Visa komanda išsibalansavusi, nes nebuvo tokių rungtynių dvi savaites, ir tai labai jaučiasi. Žaidėjai tai jaučia ir treneriams sunku. Reikia bandyti priversti ir išmokyti pagal mus gintis. Ar įmanoma? Viskas įmanoma. Tik gal ne per dvi tris savaites“.

„Sakau, reikia priversti. Ne tai, kad mokyti, o priversti gintis“, – spaudos konferencijoje tarsi pats išeičių ieškojo V.Šeškus.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Vytautas“ - „Pieno žvaigždės“ [2018-01-21]

„Jie galvoja apie sumestus taškus. Rezultatas puolime atrodo geras. Bet kai pažiūri, kad jie dviese beveik išsimetė tiek metimų, kiek visa komanda... Žinote, reikia aiškinti, kad tokius metimus atsivarius gali bet kas išsimesti. Yra sunku“.

„Aišku, palyginus su pirmosiomis rungtynėmis – nesulyginami dalykai. Jau kažkas yra. Bet žaidžiant dar pratrūksta. Reikia, kad ir visi žaidėjai šnekėtų. Žinoma, mums ir be jų būtų sunku“, – tęsė monologą V.Šeškus.

„Vytauto“ treneris pripažino, kad ir treniruotės tapo neefektyvios, nes daug laiko tenka sugaišti aiškinant broliams primityvius dalykus.

„Per treniruotes bandome paaiškinti, bet tai nėra paprasta, nes tuomet visa komanda stovi ir laukia“, – sakė V.Šeškus.

„Manau, reikia iškęsti kelias rungtynes, bus „langas“... ir per tą laiką reikės kažką bandyti daryti. Man be galo sunku. Norisi ir duoti žaisti, bet norisi, kad ir į sistemą įeitų“.

„Tai, ko gero, buvo rekordinės rungtynės pagal atakų skaičių. Mums gal nevertėjo taip žaisti, bet gerai, kad buvome susikrovę saugią persvarą. Atsipalaidavome ir įsivėlėme į jų žaidimą“, – kalbėjo „Pieno žvaigždžių“ treneris Gediminas Petrauskas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Vytautas“ - „Pieno žvaigždės“ [2018-01-21]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius