Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 01 29

V.Šulskio ir D.Šalengos tandemas atvedė „Juventus“ į pergalę Pasvalyje

Vytautas Šulskis ir Dainius Šalenga kartu pelnė 44 taškus, o Utenos „Juventus“ trečią kartą šiame sezone nugalėjo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubą. Antano Sireikos auklėtiniai 81:76 po įtemptos kovos įveikė Ramūno Cvirkos treniruojamą ekipą.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rungtynes abi komandos pradėjo lygiai (6:6), tačiau tuomet aikštės šeimininkai surengė spurtą 13:2 ir greitai įgavo dviženklį pranašumą (19:8).

Po Karolio Babkausko tritaškio pasvaliečių persvara buvo išaugusi iki 13-os (29:16). Visgi, Vytauto Šulskio vedini svečiai antrojo kėlinio pabaigoje susiėmė ir ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą savo naudai (33:34).

Atkakliai vykusio trečiojo kėlinio antrojoje pusėje nesportinę pražangą užsidirbo „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Andrejus Agafonovas (50:46). Netrukus jau techninę pražangą gavo „Juventus“ gynėjas Jamaras Diggsas (53:46). Trečiąjį kėlinį tritaškiu metimu su sirena baigė Dainius Šalenga –57:57.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui 7 taškų persvara pirmavo aikštės šeimininkai (68:61), tačiau tada 9:0 spurtavo „Juventus“ bei išsiveržė į priekį (68:70).

Likus žaisti kiek daugiau nei minutę ketvirtajame kėlinyje svečiai pirmavo (71:79), visgi „Pieno žvaigždės“ lengvai pasiduoti neketino ir priartėjo iki (76:79). Paskutinį žodį rungtynėse tarė Šalenga, baudų metimais įtvirtinęs savo komandos pergalę – 76:81.

„Pieno žvaigždės“: Osvaldas Olisevičius 19, Derrickas Low 17, Steponas Babrauskas 13, Andrejus Agafanovas 10.

„Juventus“: Vytautas Šulskis 27, Dainius Šalenga 17, Vaidas Čepukaitis 13, Gytis Sirutavičius 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius