Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 28

V.Šulskis: „Žaisdamas be brolių Ballų „Vytautas“ yra pavojingas kiekvienai komandai“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkų laukia priešpaskutinės Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) reguliariojo čempionato rungtynės. Trečiąją turnyro lentelės vietą jau užsitikrinę neptūniečiai (23 pergalės, 11 pralaimėjimų) šeštadienį Prienuose kausis su paskutinėje vietoje esančiu ir iš dugno pakilti trokštančiu ambicinguoju Prienų-Birštono „Vytautu“.
Vytautas Šulskis
Vytautas Šulskis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Vytautas“ (8 pergalės, 25 pralaimėjimai) nuo devintoje vietoje esančios Alytaus „Dzūkijos“ (10 pergalių, 24 pralaimėjimai) atsilieka dvejomis pergalėmis, tačiau dar žais trejas „Betsafe-LKL“ reguliariojo čempionato rungtynes, tad teorinių šansų aplenkti alytiškius dar turi.

„Suprantame, kad „Vytautui“ tai bus itin svarbios rungtynės. Jie kovoja dėl išlikimo lygoje, tad tikėtina, kad jie kausis iš paskutiniųjų. Jiems juk žūtbūt reikia pergalių. Pastaruoju metu, kai rungtyniauja be LiAngelo ir LaMello Ballų (amerikiečiai paskelbė, kad išvyksta iš Lietuvos nebaigę sezono, – red. past.) yra labiau užsivedę, darnesni, geriau ginasi ir yra pavojingi kiekvienai komandai“, – sakė pats anksčiau Prienų komandos garbę gynęs neptūnietis Vytautas Šulskis.

Jis paskutinėje „Neptūno“ ir „Vytauto“ dvikovoje, kurią neptūniečiai kovo 10 dieną Klaipėdoje laimėjo rezultatu 73:65, buvo rezultatyviausias uostamiesčio ekipos gretose – į „Vytauto“ krepšį įkratė 16 taškų.

Alfredo Pliadžio nuotr./Vytautas Šulskis
Alfredo Pliadžio nuotr./Vytautas Šulskis

„Vytauto“ pagrindinis ginklas – taiklūs tritaškiai. Jie namuose išties gali pataikyti. Nors mes jau esame užsitikrinę trečiąją LKL reguliariojo čempionato vietą, tikiu, kad motyvacijos netrūks. Turime rimtai nusiteikti šiai kovai ir privalome gerinti savo žaidimą prieš atkrintamąsias rungtynes. Mums reikia vėl pajusti pergalės skonį, kad įgautume daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, – sakė V. Šulskis.

„Neptūnas“ šį sezoną „Vytautą“ įveikė visus kartus – Prienuose – 94:78 ir Klaipėdoje – 104:83 bei 73:65.

„Vytautas yra paskutinėje LKL turnyro lentelės vietoje, tačiau tai neatspindi tikrojo jų pajėgumo. Tai išties pavojinga komanda“, – pabrėžė V. Šulskis.

Jis praėjusį trečiadienį Kėdainiuose vykusioje „Neptūno“ ir „Nevėžio“ dvikovoje nerungtyniavo, kadangi dalyvavo savo vaikelio gimdyme.

„Gimė 52 cm ūgio ir 3 kg 300 g sūnus Tauras. Esu labai laimingas. Tikiu, kad šis džiaugsmas suteiks man papildomų jėgų bei motyvacijos siekti dar didesnių tikslų ir sporte“, – šypsodamasis sakė V. Šulskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius