-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 26

Vėl pralaimėjęs LaVaras nusivylęs: „Kaltinu savo berniukus“

LaVaro Ballo vadovaujamas Prienų-Birštono „Vytautas“ pirmą kartą parodomosiose rungtynėse neįmetė 100 taškų ir pirmadienio vakarą „Big Baller Brand“ tarptautinio turnyro rungtynėse 96:128 nusileido Ščecino „Wilki Morskie“. Po mačo trenerio kėdę iš Virginijaus Šeškaus šio turnyro kovoms perėmęs LaVaras neslėpė nusivylimo.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Turime žaisti gerokai kiečiau. Negali laimėti tokių rungtynių, nesugebėdamas atkovoti kamuolių. Per treniruotes per daug juokaujame, trūksta susikaupimo ir tai atsiliepia rungtynėse. Šį kartą nesuradome lyderio“, – pralaimėjimo priežastis vardijo L.Ballas.

Šio mačo nebaigė jauniausias L.Ballo sūnus LaMelo. Jis baigiantis mačui šlubčiodamas paliko areną.

„Jis žaidė kęsdamas skausmus ir kitose rungtynėse nežais. Pažiūrėsime, kaip seksis be jo, bet šį kartą mūsų gynėjams trūko energijos, trūko perdavimų LiAngelo. Reikia, kad kas nors jam perduotų kamuolį, bet to šiandien nebuvo. Šį kartą ant atsarginių suolo mačiau daug abejingų veidų“, – apie savo vyrų nusiteikimą rėžė LaVaras.

Kalbėdamas apie likusias parodomąsias rungtynes su Domžalės „Helios Suns“ iš Slovėnijos, ekscentriškasis amerikietis prisipažino, kad nieko iš jų nesitiki.

„Niekam nerūpės, jei ir laimėsime 50 taškų, juk pralaimėjome du kartus iš eilės. Žaidėjams trūksta palaikymo, trūksta kovingumo ir ugnelės. Treniruodamas tu matai, ko vyrams trūksta. Aš kol kas to dar nematau, bet atsipalaidavę nieko nepasieksime“, – konstatavo L.Ballas.

Sau būdingu stiliumi „Vytauto“ vedlys nestokojo ir linksmų citatų.

„Grįžęs namo užkąsiu sausainių su pienu ir eisiu miegoti. Miegosiu gerai net ir po dviejų pralaimėjimų, nes man Lietuvoje gera ir patinka. Šį kartą dėl pralaimėjimo kaltinu savo berniukus, manau jog jų indėlio pritrūko. Visuomet noriu, kad jie tobulėtų, todėl ir atsakomybę turi prisiimti jie“, – kalbėjo LaVaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius