Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 05

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas: „Vyrai parodė, kad gali žaisti su „Žalgiriu“

Nors „Lietuvos rytas“ LKL finalo seriją Kaune pradėjo pralaimėjimu, Vilniaus ekipa įrodė, jog jiems kabinama autsaiderių etiketė ne visai teisingai atspindi realią padėtį. Tai po rungtynių akcentavo ir vilniečių treneris Darius Maskoliūnas.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rungtynių aprašymą ir išsamią statistiką rasite ČIA.

„Galvoju, kad ne visi laukė tokios finalo serijos pradžios. Ypač Kaune. Aš didžiuojuosi savo vyrais. Jie parodė, kad gali žaisti su „Žalgiriu“. Kad gali žaisti su „Žalgiriui“ gerai. Kad gali žaisti su „Žalgiriu“ gerai Kaune. Visa Europa puikiai žino, kaip halėje būna sunku. Kalbant apie žaidimą, šiandien buvo labai daug broko. Bet pagrindinis dalykas buvo pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių. Po savo krepšiu mes „Žalgiriui“ leidome atkovoti net 20 kamuolių“, – pagrindinę pralaimėjimo priežastį įvardino vyriausiojo trenerio kėdę iš atleisto Aleksandro Trifunovičiaus perėmęs D.Maskoliūnas.

Aiškindamas didžiulį žalgiriečiams skirtų pražangų skaičių, treneris pabrėžė, jog kauniečiai ginasi itin kietai. Puikiai rungtynių pabaigą sužaidusį Marcusą Browną D.Maskoliūnas pavadino krepšininku, eilinį kartą įrodžiusiu, jog juo galima pasitikėti pačiais sunkiausiais momentais.

„Šaunuolis Marcusas“ – vienintelį kartą spaudos konferencijos metu D.Maskoliūnas nusišypsojo.

Paklaustas, kodėl Jonas Valančiūnas atrodė taip blankiai, „Lietuvos ryto“ strategas paragino pažiūrėti į šio krepšininko pase įrašytą gimimo datą.

„Taip, Jonas šiandien neblizgėjo. Bet gal jūs nežinote, kiek jam metų? Jis finaluose žaidžia tik antrą sezoną. Jis stengiasi, jis žino, kiek mes iš jo tikimės. Bet jam sunku. Jam reikia duoti šiek tiek laiko. Aš esu įsitikinęs, kad net šioje serijoje jis visus nustebins“, – patikino D.Maskoliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius