-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 13

Vilniaus „Ryto“ atakų lyderiui – dėmesys iš Graikijos

Vilniaus „Ryto“ krepšininką Andrew Goudelocką panoro įsigyti Atėnų „Peristeri“, į kurios krepšį šią savaitę jis sumetė 23 taškus.

Atėnų „Peristeri“ du kartus šį sezoną įveikė Vilniaus „Rytą“, o tarp mačų buvo sumaniusi perimti ir vieną iš sostinės komandos atakų lyderių.

Graikijos portalas sdna.gr trečiadienį pranešė, kad „Peristeri“ susidomėjo A.Goudelocku, ieškodama sau atakuojančio gynėjo, kai Stevenas Gray paliko komandą, o Ryanas Harrow patyrė traumą.

Anot graikų žiniasklaidos, „Peristeri“ domėjosi galimybe įsigyti A.Goudelocką kiek anksčiau, dar prieš Čempionų lygos rungtynes antradienį, kai Atėnuose šeimininkai 81:74 įveikė „Rytą“ ir palaidojo vilniečius šansus.

A.Goudelockas šiame mače pelnė 23 taškus, pataikęs 4 tritaškius iš 5. 32 metų amerikietis vėl buvo nepatikimas gynyboje, bet puolime jo įspūdinga taškų serija mačo pabaigoje padėjo Vilniaus ekipai tęsti kovą iki paskutinių sekundžių.

„Rytas“ liks ketvirtas E grupėje, nepaisant paskutinio likusio turo rungtynių baigties, o „Peristeri“ dar turi vilčių dėl patekimo į kitą etapą.

Graikijos čempionate „Peristeri“ rikiuojasi ketvirta.

A.Goudelocko sutartyje su „Rytu“ yra palikta galimybių amerikiečiui išeiti, bet jo kita stotelė neturėtų būti „Peristeri“

15min žiniomis, buvęs NBA žaidėjas jau atmetė Atėnų ekipos pasiūlymą, nes jo sąlygos nebuvo geresnės, nei jis turi Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius