-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 20

Vilniaus „Ryto“ legionieriui – bandomasis laikotarpis

Maurice'o Ndouro nutūpimas Vilniuje gali būti ne paskutinis „Ryto“ ėjimas žaidėjų rinkoje. 15min žiniomis, artimiausias mėnesis bus lemtingas kitam vilniečių aukštaūgiui Chrisui McCullough.

15min šaltinių teigimu, Ch.McCullough agentūra jau atsargiai dairosi plano B užsienio komandose.

Po autoįvykio suspendavęs amerikietį, „Rytas“ susitarė dėl naujo kontrakto sąlygų, kuriame įtraukė ne tik galimybę vienašališkai nutraukti sutartį pasikartojus incidentams, bet taip pat bandomąjį laikotarpį.

15min žiniomis, Ch.McCullough bandomasis laikotarpis galioja iki gruodžio 1 d. Iki šio termino „Ryto“ treneriai spręs, ar 25 metų 208 cm ūgio legionierius liks sostinės klube.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Christopher Mccullough
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Christopher Mccullough

Ch.McCullough per 5 LKL čempionato rungtynes gaudamas pasireikšti vid. po 14 minučių rinko po 7 taškus ir 4,2 atkovoto kamuolio.

Po autoįvykio sostinėje Ch.McCullough prieš savaitę buvo leista prisijungti prie „Ryto“ treniruočių. Sugrįžęs į rikiuotę, praėjusiame LKL čempionato susitikime su Klaipėdos „Neptūnu“ amerikietis per 16 minučių pelnė 13 taškų, atkovojo 3 kamuolius, 3 kartus suklydo ir surinko 9 naudingumo balus.

„Ryto“ priekinę liniją savaitgalį kaip tik papildė Maurice'as N'douras. 28-erių senegalietis gali žaisti tiek vidurio puolėjo, tiek sunkiojo krašto pozicijose.

D.Kairys po krepšiu dar turi centrus Martyną Echodą bei Roką Gustį, sunkųjį kraštą Kristjaną Kitsingą, šioje pozicijoje atkarpomis žaidė ir Arnas Butkevičius.

Iki gruodžio 1-osios „Ryto“ laukia daug svarbių mačų: spalio 25 d. su Kauno „Žalgiriu“, dvejos FIBA Čempionų lygos rungtynės su Atėnų „Peristeri“ (spalio 27 d.) ir Strasbūro IG (lapkričio 10 d.), taip pat LKL čempionato akistata su Panevėžio „Lietkabeliu“ (lapkričio 7 d.).

VIDEO: „urBONUSas“: M.N'douro kainos ir kokybės santykis bei „Žalgirio“ – „Ryto“ derbio intrigos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius