Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 05

Vilniaus „Rytui“ – dviejų Europos klubų užklausos parduoti Andrew Goudelocką

Rezultatyviausias Vilniaus „Ryto“ žaidėjas domina Europos komandas. 15min žiniomis, mažiausiai du klubai pastaruoju metu turėjo minčių išpirkti Andrew Goudelocko kontraktą. Bet „Rytas“ atsisako idėjos parduoti savo lyderį.

15min šaltinių teigimu, didžiausią susidomėjimą amerikiečiui parodė Bilbao „RETAbet“ klubas.

Arnoldo Kulbokos ir Regimanto Minioto komandai dabar kaip mat reikia pagalbos puolime. Ispanijos čempionate „RETAbet“ žengia paskutinė devyniolikta, o pagal rezultatyvumą ACB rikiuojasi šešioliktoje vietoje.

15min žiniomis, išpirkti A.Goudelocką galvojo ir Tel Avivo „Hapoel“. Izraelio čempionate ši ekipa trylikos komandų turnyre rikiuojasi vienuolikta.

A.Goudelocko sutartis su „Rytu“ galioja iki 2020-2021 m. sezono pabaigos. Joje buvo numatyta išpirkos galimybė tik į Eurolygos klubą. Dėl visų kitų pasiūlymų galutinį žodį taria sostinės komanda.

„Ryto“ nenoras parduoti vieną savo lyderių rodo, kad A.Goudelockas greičiausiai ir užbaigs sezoną Vilniuje.

32 metų 192 cm ūgio gynėjas yra rezultatyviausias „Ryto“ žaidėjas LKL čempionate. Per 22 minutes jis spėja įmesti vid. 13,5 taško (53,8 proc. dvit., 47,9 proc. trit.), atkovoja 1,7 kamuolio, atlieka 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 13 naudingumo balų.

Vasarį A.Goudelockas laimėjo KMT tritaškių konkursą. Beje, LKL čempionate pagal tritaškių pataikymą amerikietį lenkia tik jo komandos draugas Gytis Radzevičius (51,6 proc.).

FIBA Čempionų lygoje A.Goudelockas per 25 minutes rinko vid. 14,5 taško (44,1 proc. trit.), 2,8 atkovoto kamuolio, po 2 rezultatyvius perdavimus ir 11,5 naudingumo balo.

„Rytas“ su 15 pergalių ir 5 pralaimėjimais LKL turnyro lentelėje užima trečią vietą, bet yra sužaidęs dvejomis rungtynėmis mažiau nei antroje vietoje esantis Utenos „Juventus“.

VIDEO: „urBONUSas“: rinktinės dvyliktuko klaustukai, smūgis „Žalgirio“ šansams ir E.Messinos taisyklės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius