Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 27

V.Šeškus lieka Prienuose: pokyčiai trenerių štabe ir pirmas naujokas

Nuo 2015 metų liepos mėnesio Prienų – Birštono „Vytauto“ pavadinimą turėjęs krepšinio klubas artėjančiame sezone vadinsis kitaip – oficialiu komandos pavadinimu tapo Prienų „Prienai“.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tai reiškia, jog 2018-2019 metų sezone komanda reprezentuos tik Prienus, o iš generalinio rėmėjo pozicijos pasitraukus „Vytautui“, komandos pavadinime liko tik miesto pavadinimas. Tiesa, ši įmonė liks tarp klubo rėmėjų.

Oficialią Lietuvos krepšinio licenciją prieš kiek daugiau nei savaitę gavusi „Prienų“ komanda kibo į darbus. Artėjančiame sezone komandai vadovaus kiek pakitęs trenerių kolektyvas.

Prie klubo vyriausiojo trenerio vairo lieka Virginijus Šeškus, kuriam talkins treneris Romualdas Petronis, o antruoju trenerio asistentu ir toliau bus Marius Leonavičius. Fizinio parengimo trenerio pareigas atliks Aivaras Pranskevičius, o klubo žaidėjų sveikata rūpinsis kineziterapeutas Danielis Lima.

„Džiaugiamės, jog komandoje pavyko išsaugoti Prienų krepšinio simboliu tapusį V.Šeškų, – teigė klubo direktorius Adomas Kubilius, – Tikime, kad po neįtikėtinai beprotiško praėjusio sezono treneriui pavyks reabilituotis ir sugrąžinti klubą į pergalių kelią“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Adomas Kubilius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Adomas Kubilius

Laikmetis diktuoja pokyčius, dėl to trenerių štabe eilę metų trenerio asistentu dirbusį Mindaugą Arlauską pakeis Romualdas Petronis. „Nelengvas sprendimas priimtas abipusiu sutarimu. Nepaisant to, norime padėkoti Mindaugui Arlauskui už ištikimybę Prienų klubui ir už pasiektas istorines pergales. Tikimės, kad jis ir toliau liks ištikimas mūsų klubui ir padės mums savo neįkainojama patirtimi bei patarimais, – sprendimą komentavo A.Kubilius.

Taip pat komandą papildė ir pirmas naujokas, kuriuo tapo Arnas Labuckas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Arnas Labuckas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Arnas Labuckas

Praėjusiame sezone krepšininkas gynė Rygos VEF komandos garbę, o Prienų klubo marškinėlius vilkėjo 2012-2013 bei 2014-2015 metų sezonuose.

2017-2018 metų sezone VTB Vieningoje lygoje puolėjas per 13 rungtynių vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 25 minutes, pelnydavo po 5,8 taško, atkovodavo po 4,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Latvijos pirmenybėse A.Labuckas rungtyniavo kiek solidžiau – pelnė po 7,3 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio ir rinkdavo 11,5 naudingumo balo vidutiniškai per 11 sužaistų rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius