-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 08

„Visų žvaigždžių“ savaitgalyje bus ne tik Sabonis, bet ir Marčiulionis

Eurolygos jaunimo atrankos turnyre Kaune šiuo metu besivaržantis Augustas Marčiulionis sulaukė neeilinio pripažinimo. 17-metis talentas buvo pakviestas į prestižinę „Basketball Without Borders“ stovyklą.
Augustas Marčiulionis
Augustas Marčiulionis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į šią kasmet vykstančią stovyklą, kuri bus organizuojama Čikagoje NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio metu, atrinkti 64 talentingi vaikinai ir 34 merginos.

Patarimais su jaunaisiais krepšininkais stovykloje dalinsis NBA savo vietas jau radę Pascalis Siakamas, Davis Bertanis, Tacko Fallas ir Lauri Markkanenas.

Be jų, legendinio Šarūno Marčiulionio sūnui Augustui ir kitiems talentams padės ir buvusios WNBA žaidėjos Ashley Battle, Michele Van Gorp ir Ebony Hoffman bei kai kurie į „Visų žvaigždžių“ rungtynes išrinkti krepšininkai.

Į stovyklą pakviesti krepšininkai galės apsilankyti ir NBA įgūdžių, tritaškių ir dėjimų konkursuose bei „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Pastarosiose žais, o taip pat ir įgūdžių konkurse varžysis ir kitos Lietuvos krepšinio legendos Arvydo Sabonio sūnus Domantas.

Be A.Marčiulionio, į stovyklą pakviesti dar devyni europiečiai: kroatai Leo Menalo ir Ivanas Perasovičius, prancūzai Mathieu Begarinas, Moussa Diabate ir Dylanas Tchikou, vokiečiai Lucas Davidas Van Slootenas ir Arielis Washingtonas Hukporti, olandas Yannickas Story Kraagas bei serbas Stefanas Todorovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius