Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 15

Vladimiro Romanovo istoriją prisiminęs Darius Maskoliūnas: „Mano sąžinė švari”

Buvęs krepšininkas Darius Maskoliūnas save laiko tikru žalgiriečiu. Kauno „Žalgiryje“ jis žaidė, buvo tapęs ekipos vyriausiuoju treneriu, o dabar yra Šarūno Jasikevičiaus asistentas. Treneriu D.Maskoliūnas dirbo ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje, tačiau ten neįsitvirtino. Visgi patirtį, kurią įgijo sostinėje, jis vertina teigiamai.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgiryje“ esu jau labai daug metų, sąžiningai net neatsimenu, nuo kokių 1990-ųjų metų su nedidelėmis pertraukomis. Aš – žalgirietis, tai mano klubas“, – sako D.Maskoliūnas.

45-erių metų strategas taip pat atskleidė neatmetantis galimybės ateityje vėl stoti prie vyriausiojo trenerio vairo.

Kauno ekipos trenerio asistentas vis dar prisimena skaudų įvykį, kai 2010-aisiais skandalingas klubo vadovas Vladimiras Romanovas atleido D.Maskoliūną iš vyriausiojo trenerio pareigų. Tuomet V.Romanovas treneriui pažėrė ir kaltinimų, tačiau D.Maskoliūnas yra ramus, kad jie – nepagrįsti.

„Aš žinau, kad aš buvau teisus, nedariau nieko, kas kenktų klubui ir dėjau visas pastangas, kad būtų kuo geriau“, – pasakoja D.Maskoliūnas.

Interviu D.Maskoliūnas taip pat atskleidė darbo su Š.Jasikevičiumi ypatumus bei papasakojo, kokią įtaką jam padarė Jonas Kazlauskas.

VIDEO: Darius Maskoliūnas: „Mano sąžinė švari"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius