Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 10

Vytautas Šulskis palieka Klaipėdą ir keliasi į Pasvalį

Naudingiausias 2015-2016 metų Lietuvos krepšinio lygos žaidėjas Vytautas Šulskis kitą sezoną atstovaus Pasvalio „Pieno žvaigždėms“.
Vytautas Šulskis
Vytautas Šulskis / Alfredo Pliadžio nuotr.

30-metį trečiadienį atšventęs 201 cm ūgio puolėjas sudarė su „Pieno žvaigždėmis“ vienerių metų sutartį.

„Viena pagrindinių priežasčių – gerai pažįstamas treneris, su kuriuo praleidau ketverius metus, – atskleidė V. Šulskis, kuris vėl dirbs su Gediminu Petrausku. – Profesionalo karjerą pradėjau Gedimino vadovaujamame Kėdainių „Nevėžyje“, vėliau jis mane pakvietė į „Šiaulius“ ir kartu praleidome tris sezonus.

Su treneriu gerai sutarėme, žinau, kad Pasvalio klubo organizacija tvarkinga, niekuomet neslegia finansiniai sunkumai.“

Alfredo Pliadžio nuotr./Vytautas Šulskis ir Tomas Delininkaitis
Alfredo Pliadžio nuotr./Vytautas Šulskis ir Tomas Delininkaitis

V. Šulskis tapo ketvirtu „Pieno žvaigždžių“ žaidėju.

Puolėjas praėjusio sezono viduryje papildė Klaipėdos „Neptūną“ ir „Betsafe–LKL“ čempionate rinkdavo po 7 taškus bei 3,2 atkovoto kamuolio.

„Neptūne“ buvau pagalbinis žaidėjas, – teigė V.Šulskis, kuris 2015-2016 m. sezone Prienų–Birštono „Vytaute“ rinkdavo po 17,5 naudingumo balo. – Pasvalyje, kiek teko kalbėti, turbūt būsiu vienas pagrindinių žaidėjų.

Tikiuosi, kad sezonas bus geresnis nei praėjęs.“

Praėjusią savaitę žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad V.Šulskis laukia Vilniaus „Ryto“ pasiūlymo. Tačiau pats krepšininkas teigia, kad paviešintame interviu jo žodžiai buvo iškraipyti.

„Buvau pakviestas į krepšinio mokyklos renginį ir bendravau su vaikais, – prisiminė V.Šulskis. – Vienas vaikas paklausė, ar norėčiau žaisti „Ryte“. Atsakiau, kad norėčiau – turbūt bet kuris vilnietis, nesantis aukščiausio lygio žaidėjas, norėtų atstovauti „Rytui“. Ir nusijuokęs pridūriau, kad pasiūlymo dar nesulaukiau. Visi smagiai pasijuokėme ir tiek, o šie žodžiai galiausiai buvo perteikti neteisingai.“

Vienas vaikas paklausė, ar norėčiau žaisti „Ryte“. Atsakiau, kad norėčiau – turbūt bet kuris vilnietis, nesantis aukščiausio lygio žaidėjas, norėtų atstovauti „Rytui“. Ir nusijuokęs pridūriau, kad pasiūlymo dar nesulaukiau. Visi smagiai pasijuokėme ir tiek, o šie žodžiai galiausiai buvo perteikti neteisingai

V.Šulskiui ateinantis sezonas bus aštuntas „Betsafe–LKL“ čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius