Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 30

Ž.Urbonas – apie pagerėjusio „Juventus“ žaidimo priežastis: „Dabar bizūno daugiau“

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną Utenos „Juventus“ pradėjo aštuoniais pralaimėjimais iš eilės, tačiau prie komandos vairo stojus Žydrūnui Urbonui reikalai pasikeitė – pasiektos 6 pergalės per 9 mačus, o paskutinėje akistatoje į atlapus kibta pačiam Kauno „Žalgiriui“.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ž.Urbonas nedrąsiai, bet įvardijo skirtumus tarp dabartinio „Juventus“ ir „Juventus“ sezono pradžioje, kurio žaidimui dirigavo Gediminas Petrauskas.

„Lipame iš duobės ir tikrai dideliais žingsniais. Ką pakeitėme? Tai susiję su niuansais ir išsireikalavimais tam tikrų dalykų. Sunku palyginti. Nelabai iš tikrųjų ir norėtųsi Gedimino darbą lyginti su savo. Nenoriu pasakyti, kad esu kažkuo ypatingesnis. Bet kažką kitaip darau“, – kalbėjo Ž.Urbonas.

„Ką kitaip? Na gerai... Gal išsireikalauju labiau. Gal bizūno daugiau turiu. Nes vien

Pas mus nėra išskirtinių, nėra žvaigždžių ir nebus, net jei Ballai atvažiuos į Uteną

tik saldainiais maitinti ne taip parasta. Vyrai su charakteriu ir greitai pajunta, kad kažkas silpna ir greitai lieka palepę. Aš manau, kad randu bendrą kalbą„.

„Simas Buterlevičius mane džiugina. Jis baigė tą žaidimą vardan žaidimo, dabar ir taškus pelno. Žinoma, Arvydas Šikšnius džiugina. Dovis Bičkauskis. Tai tikrai augantis įdomus įžaidėjas. Tas pats Mindaugas Kupšas. Aš kalbu apie lietuvius, nes legionieriai, natūralu, atvažiavę turi žaisti.

Lietuviai esu patenkintas, ir viskas, ką galbūt mane reikėjo padaryti, sureguliuoti, nukirsti užsieniečių egoizmą. Tai bandau daryti. Pas mus nėra išskirtinių, nėra žvaigždžių ir nebus, net jei Ballai atvažiuos į Uteną“.

VIDEO: „Betsafe-LKL“ rungtynių komentarai: „Juventus“ – „Žalgiris“ [2017-12-30]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius