Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 24

Žaidėjų veiksmais nusivylęs R.Kurtinaitis: „Lekiam, metam, bėgam, griūnam... Nesuprantu“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ turėjo 19 taškų pranašumą jau pirmoje rungtynių pusėje, bet leido „Šiauliams“ priartėti per vieną metimą. Būtent šis faktas labiausiai nepatiko sostinės ekipos treneriui Rimui Kurtinaičiui.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Lietuvos rytas“ 84:74 (30:18, 17:20, 18:21, 19:15) nugalėjo „Šiaulius“, bet vilniečių treneriui patiko toli gražu ne viskas.

„Žinojom, kad nebus lengva. Nesu patenkintas, kad turėjome 20-ties taškų pranašumą, bet nesugebėjome sukontroliuoti rungtynių.

Norėčiau daugiau kontrolės, daugiau dirbti dėl atšokusių kamuolių, nes šiandien po savo krepšiu leidom paimti 20 kamuolių. Tai yra per daug, nežiūrint į tai, kad „Šiauliai“ gerai kaunasi“, – kalėjo R.Kurtinaitis.

Paklaustas, kas atsitiko, kad didžiulis pranašumas išgaravo, treneris buvo atviras: „Jau ne pirmą kartą šį sezoną ir mane tas nervina. Būtent žaidybinės kontrolės mes nejaučiam, o sezonas jau eina į pabaigą. Nieko per šį sezoną šia linkme neišmokom.

Galim ramiai kontroliuoti rungtynes, turėdami akivaizdų pranašumą. Lekiam, metam, bėgam grūnam... Nesuprantu. Imi minutės pertraukėlę ar neimi – vaizdas nesikeičia. Manau, kad čia yra kiekvieno individualus supratimas ir reikia ta linkme dirbti, bet manau, kad tai yra labai sunkiai pakeičiama.“

Tuo tarpu Antanas Sireika, nors ir pralaimėjo, tačiau pasakojo užsukęs į rūbinę ir pagyręs savo auklėtinius už kovą.

Pasak „Šiaulių“ trenerio, jo auklėtiniai iš pradžių atrodė susikaustę ir laisviau pasijautė tik tada, kai varžovai nutolo.

VIDEO: A.Sireikos ir R.Kurtinaičio mintys po rungtynių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius