Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 07

„Žalgirio“ naujiena: galimybė laimėti 1000 eurų ir būti pagerbtam aikštės vidury

Naująjį sezoną pradėjęs Kauno „Žalgiris“ pristato naujieną. Nuo šiol Lietuvos čempionų sirgaliai, norintys dar labiau palaikyti savo komandą, gali įsigyti momentinės loterijos bilietus „Už ŽALGIRĮ!“.
„Žalgirio“ loterija
„Žalgirio“ loterija / zalgiris.lt nuotr.

Ant loterijos bilietų „Už Žalgirį!” puikuojasi vidurio puolėjas Robertas Javtokas, kapitonas Paulius Jankūnas, į komandą sugrįžęs Mantas Kalnietis ir Lietuvos krepšinio ikona, dabar vyr. trenerio asistentu dirbantis Šarūnas Jasikevičius.

Perkantys bilietus ne tik turi galimybę laimėti prizus, bet ir parems „Žalgirio“ komandą, nes dalis nupirkto bilieto kainos atiteks Kauno ekipai. „Už ŽALGIRĮ“ bilietai išleisti bendradarbiaujant su „Lietloto“, juos galima įsigyti visuose didžiuosiuose prekybos centruose.

30 laimingųjų, kurie laimės po 1000 eurų, savo prizą atsiims ir bus iškilmingai apdovanoti „Žalgirio“ arenoje per Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes.

Nutrynus apsauginį „Už ŽALGIRĮ“ bilieto sluoksnį, galima sužinoti savo laimėjimą. Jei „Laimingasis simbolis“ sutaps su „Tavo simboliu“, bus laimėtas po juo nurodytas prizas.

30 laimingųjų, kurie laimės po 1000 eurų, savo prizą atsiims ir bus iškilmingai apdovanoti „Žalgirio“ arenoje per Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes. Be to, su vienu loterijos bilietu galima laimėti net iki 12 prizų nuo 2 iki 100 eurų, kuriuos atsiimti reikėtų bilietais prekiaujančiuose prekybos centruose.

Loterijos „Už ŽALGIRĮ“ bilietus platina „Lietloto“, vieneto kaina – 2 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius