Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 14

„Žalgirio“ naujokas Kauno ekipos fanams pasiuntė lietuvišką žinutę

Antradienį Kauno „Žalgiris“ pristatė skambų naujoką iš Prancūzijos Joffrey Lauvergne, o praėjus kelioms valandoms po oficialaus pranešimo prancūzas lietuviškai kreipėsi ir į naujosios savo komandos gerbėjus.
Joffrey Lauvergne
Joffrey Lauvergne / Getty Images/Euroleague nuotr.

„Sveiki visi. Esu labai laimingas, kad tapau „Žalgirio“ šeimos nariu!!! Man bus didelė garbė kautis už Žaliai Baltus!!! Susimatysime „Žalgirio“ arenoje!!!“, – lietuviškai savo instagramo paskyroje parašė vidurio puolėjas ir įrašą papuošė nuotrauka iš žaliomis spalvomis nudažytos pilnutėlės „Žalgirio“ arenos.

8-erių metų krepšininkas nuo 2018-ųjų metų rungtyniavo Stambulo „Fenerbahče“ komandoje, o anksčiau yra ragavęs ir NBA duonos. Už Atlanto jis žaidė „Denver Nuggets“, „Chicago Bulls“, „Oklahoma City Thunder“ ir „San Antonio Spurs“ klubuose.

Prieš etapą NBA J.Lauvergne taip pat rungtyniavo Šalono „Elan“ (Prancūzija), Valensijos „Basket“ (Ispanija), Belgrado „Partizan“ (Serbija) ir Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) ekipose.

211 centimetrų ūgio prancūzas praėjusiame Eurolygos sezone, vilkėdamas Turkijos komandos marškinėlius, aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 13 minučių, per kurias rinkdavo po 6,3 taško ir sugriebdavo po 2,7 atšokusio kamuolio.

Turkijos čempionate J.Lauvergne rungtyniaudavo po 22 minutes per rungtynes ir per jas pelnydavo po 10,5 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius