Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 11

A.Gudaitis grįžta į rikiuotę, D.Gailius kovą aikštėje gali nebepasirodyti

Per artimiausias kelias savaites Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa savo arenoje sužais net penkerias rungtynes iš eilės. Pirmieji varžovai – Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkai.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš susitikimą „Lietuvos ryto“ komandos strategas Rimas Kurtinaitis pasidžiaugė, kad į bendras ekipos treniruotes jau sugrįžo vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

„Jis sportavo individualiai, o kažkiek dienų buvo priverstas stebėti užsiėmimus iš šalies, nes sirgo. Aišku, Artūras dar turi problemų po rankos lūžio, jaučia skausmą“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

„Visgi gydytojai uždegė žalią šviesą, nes traumos padarinius jis jaus dar kokius metus. Kontaktinio žaidimo metu puolėjo ranka bus vis užgaunama, šį dalyką jis turi žinoti ir tai pasakiau prieš treniruotę“.

A.Gudaitis penktadienį jau treniravosi kartu su komanda ir gali pasirodyti jau rungtynėse prieš Alytaus klubą.

Tuo tarpu Deividas Gailius patyrė piršto lūžį, todėl dar bent savaitę nešios gipsą. Tuomet turės vykti reabilitacija ir reikės išmankštinti piršto sąnarius, riešą. „Procesas – negreitas, todėl bent 2-3 savaites mes jo aikštėje nematysime“, – sakė R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius