Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 10 26

Atgarsiai po kipišo Utenoje: „krepšinis – ne baletas“ ar „Skučas pjauna grybą“?

Utenos „Juventus“ šeštadienio vakarą namuose 92:84 pranoko Kėdainių „Nevėžio“ ekipą, tačiau daugiausia dėmesio sulaukę įvykiai klostėsi po finalinės sirenos, krepšininkams paliekant aikštę. Būtent tuomet kumščius į darbą paleido „Juventus“ aukštaūgis Žygimantas Skučas ir „Nevėžio“ legionierius Viny Okouo.
Konfliktas Utenoje
Konfliktas Utenoje / Stopkadras

Komandų treneriai po mačo dėl šio skandalingo epizodo turėjo visiškai skirtingas nuomones.

„Nemačiau pačios situacijos, bet ten nebuvo kažko ypatingo, tiesiog susitrenkė pečiais. Užsienietis sureagavo labai karštai, trenkė Žygiui, o jam teko trenkti atgal. Ar tai gerai? Nėra labai gerai, nėra gražu, bet tai emocijos, būna visko – ir tarp sirgalių, ir tarp žiūrovų. Vyrai kaunasi, lūžta kaulai, plyšta raumenys, čia ne baletas“, – kalbėjo „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas.

„Nevėžio“ treneris Marius Kiltinavičius buvo kur kas kategoriškesnis.

„Epizodo nemačiau, bet teko girdėti, kad praeidamas Skučas trenkė Viny alkūne, o mūsų legionierius tokiose situacijose nėra linkęs nusileisti. Vėliau – viską matėme. Esu tikras, kad Viny pirmas tikrai nepradėjo konflikto, jis ne iš tų žmonių – tai labai draugiškas ir taikus žmogus. Skučas toliau „pjauna grybą“, ką aš daugiau galiu pasakyti“, – pyko M.Kiltinavičius.

VIDEO: Ž.Urbono ir M.Kiltinavičiaus komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius