-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 01

D.Adomaitis gyrė vyrus už reakciją, A.Sireika aiškinosi dėl I.Vaitkaus pašalinimo

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Ryto“ krepšininkai nesunkiai 117:82 svečiuose nukovė „Šiaulių“ ekipą ir pradžiugino savo trenerį Dainių Adomaitį. Po pergalės strategas džiaugėsi, jog vyrai padarė išvadas po pralaimėjimo prieš Panevėžio „Lietkabelį“.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Mintys geros, vyrai šaunuoliai, gerai sureagavo. Dabar reikia likti tame lygyje ir nedaryti žingsnio atgal. Puolime gerai dalijomės kamuoliu, pataikėme metimus, gynyboje taip pat žaidėme taip, kaip norėjome. Psichologiškai tai yra labai svarbi pergalė“, – po mačo Šiauliuose kalbėjo D.Adomaitis.

Tuo tarpu „Šiaulių“ strategui Antanui Sireikai teko pasiaiškinti dėl netikėto išsiskyrimo su Ignu Vaitkumi. Savaitės pradžioje klubas pranešė, kad suspenduoja vieną savo lyderių. Su juo, anot trenerio, bendradarbiavimas nebus pratęstas.

„Nežinau, kodėl jis bijo pasakyti žiniasklaidai tiesą ir sako, kad nežino už ką skirta šita bausmė. Kaip tai nežino už ką? Pasakiau jam, kad pasižiūrėtų paskutines rungtynes su Alytaus komanda. Plėstis nenoriu, bet komandoje neturi būti žmogaus, kuris negerbia komandos draugų, klubo vadovų ir t.t. Mano klaida, kad aš šį sprendimą priėmiau per vėlai. Aš juo rūpinausi, kaip savo sūnumi. Visada žaidė starto penkete, gavo daugiausiai laiko, netgi ieškojome jam tinkamiausios pozicijos. Darėme viską, bet prašėme, kad gerbtų kitus, o ne kaltintų. Pirmiausia reikia žiūrėti į save. Klubo vadovai atleisti jį norėjo anksčiau, bet aš užstojau, turėjau dviese su juo pokalbį, kaip su vaiku. Jis susigraudino, padėkojo, bet niekas nepasikeitė“, – kalbėjo A.Sireika.

VIDEO: Dainiaus Adomaičio ir Antano Sireikos komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius