-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 26

Dar vienas smūgis „Žalgiriui“ – ištikimiausi sirgaliai GWB stabdo palaikymą

Aistringiausi ir ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ klubo sirgaliai – „Green White Boys“ grupuotė – stabdo komandos palaikymą.
„Žalgiris“ – „Fenerbahče“ rungtynių žiūrovai
„Green White Boys“ nebepalaikys „Žalgirio“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienio vakarą GWB sirgaliai išplatino savo pranešimą. Jame teigiama, kad ištikimiausius „Žalgirio“ gerbėjus nuvylė dalies žaidėjų elgesys.

„Įvykiai po pirmųjų mažojo finalo rungtynių su Šiauliais galutinai parodė, kad mūsų ir dalies dabartinių komandos žaidėjų vertybės bei požiūris į „Žalgirį“ nesutampa“, – feisbuke rašė „Green White Boys“.

„90 mūsų narių buvo aiškiai parodyta, kad palaikymas komandai mažojo finalo serijos metu nėra reikalingas. Žinutę supratome ir ją priimame.

Tikimės, kad artimiausiu metu situacija pasikeis, tačiau kol nebūsime tikri, kad GWB ir „Žalgirio“ krepšininkai eina tuo pačiu keliu, komandos nepalaikysime“, – griežtai pareiškė ištikimiausi žaliai-baltų sirgaliai.

„Šis sprendimas yra nesusijęs su komandos rezultatais ir šiandienos sumažinta bauda“, – pridūrė GWB.

Juoda katė tarp ištikimiausių komandos aistruolių ir žaidėjų perbėgo dar po pusfinalio serijos, kurią „Žalgiris“ 1-3 pralaimėjo Panevėžio „Lietkabeliui“ ir pirmą sykį LKL istorijoje nepateko į LKL finalą.

GWB piktinosi, kad krepšininkai po skaudaus pralaimėjimo laiką leido bare ir dalijosi vaizdo įrašais socialiniuose tinkluose.

Į pokalbį krepšininkus GWB kvietėsi ir po „Žalgirio“ nesėkmių ruožo sezono pradžioje, tačiau tuomet žaidėjus tiesiog stengėsi padrąsinti.

VIDEO: Audra po rungtynių – Kauno sirgaliai pasitiko žalgiriečius, šie ėmė aiškintis

Trečiadienį „Žalgiris“ pergalingai pradėjo LKL mažojo finalo seriją su „Šiauliais“ 92:75, bet kauniečių komandą palaikė vos 1316 sirgalių. Tai – „Žalgirio“ arenos antirekordas LKL atkrintamosiose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius