-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 02

Drama tęsiasi: „Pieno žvaigždės“ be trijų pagrindinių krepšininkų triumfavo Utenoje

„Pieno žvaigždžių“ krepšininkai atstatė lygybę LKL ketvirtfinalio serijoje. Manto Šerniaus auklėtiniai išvykoje 84:74 (22:16, 23:20, 20:21, 19:17) įveikė „Juventus“ ekipą ir susigrąžino namų aikštelės pranašumą.
„Pieno žvaigždės“
„Pieno žvaigždės“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Juventus“ ekipoje išsiskyrė Rashaunas Broadusas pelnęs 17 taškų, Edgaras Stanionis įmetė 14, Arvydo Šikšniaus sąskaitoje 12.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Žygimantas Skučas įmetęs 19, Tauras Jogėla ir Laimonas Kisielius pridėjo po 14.

Netektys. Susitikime Utenoje „Pieno žvaigždės“ dėl patirtų traumų turėjo verstis be Evaldo Kairio, Michaelo Dixono bei Alexanderio Oriakhi. „Juventus“ ekipa rungtyniavo pajėgiausios sudėties.

Atkovoti kamuoliai. Ryškią persvarą aukštaūgių grandyje turėję „Juventus“ krepšininkai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 28:41.

„X“ faktoriai. Be pagrindinių krepšininkų savo taktinius sumanymus turėjęs įgyvendinti Pasvalio ekipos treneris Mantas Šernius buvo priverstas naudotis mažiau rungtyniaujančių žaidėjų paslaugomis. Ir jie nenuvilė. Žygimantas Skučas pelnė 19 taškų ir atkovojo 9 atšokusius kamuolius ir sužaidė geriausias savo rungtynes LKL čempionate.

„Neturėjome trijų pagrindinių krepšininkų ir manau tai lėmė, jog rungtyniavome būtent taip. Neturėjome ką prarasti. Žinojome jog gausime nemažai minučių ir žaisime, nesvarbu ar suklysime gynyboje ar puolime, bet žaisime. Reguliariojo sezono metu rungtyniavau mažiau, todėl šiandien turėjau tikrai daug jėgų ir stengiausi kiek tik galėjau“, – po rungtynių teigė rezultatyviausias mačo žaidėjas.

Jokūbas Gintvainis pakeitęs Michaelą Dixoną per 11 minučių pelnė 12 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Trečiosios šių komandų rungtynės gegužės 5 dieną (antradienį) vyks Pasvalyje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius