Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 30

Jure Zdovcas – apie sugrįžusį J.Lauvergne'ą ir rungtyniauti negalinčius žaidėjus

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užsidėjo dar vieną pliusą vietiniame fronte, kur „Betsafe-LKL“ pirmenybėse svečiuose 77:60 sudorojo Klaipėdos „Neptūną“. Po rungtynių spaudos konferencijoje Jure Zdovcas pasidžiaugė sugrįžusiu Joffrey Lauvergne'u ir atskleidė, kokia yra penkių nerungtyniavusių krepšininkų situacija.
LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“
LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“ / Erikas Ovčarenko/BNS

„Sveikinu savo žaidėjus su pergale. Kaip ir kiekvienose rungtynėse – lengva tikrai nebuvo. Antroje žaidimo dalyje geros gynybos dėka perėmėme keletą kamuolių bei nubaudėme varžovus puolime. Anksčiau to padaryti nepavykdavo. Vis dar randu daug savanaudiškumo. Turime žaisti kaip komanda ne tik gynyboje, bet ir puolime, kad atrastume laisvus žmones, kad atliktume ekstrą perdavimą. Dabar turime pailsėti ir ruoštis Eurolygai“, – dvikovą reziumavo Zdovcas.

Klaipėdoje po beveik keturių mėnesių pertraukos dėl peties traumos ant parketo sugrįžo Joffrey Lauvergne'as, per 21 minutę pelnęs 9 taškus ir atkovojęs 6 kamuolius.

Erikas Ovčarenko/BNS/LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“
Erikas Ovčarenko/BNS/LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“

Iki prancūzo patirtos traumos „Žalgiriui“ dar vadovavo Martinas Schilleris, tad pažinti visus aukštaūgio gebėjimus dar tikrai prireiks laiko, sakė J.Zdovcas.

„Ties JoJo dar yra tam tikrų klaustukų. Jis su mumis treniravosi tik vieną kartą. Prieš rungtynes netgi jaučiau tam tikrą įtampą, nes nežinojau, ko tikėtis. Žinome, kad jis yra geras, patyręs krepšininkas, bet pastaraisiais mėnesiais jis buvo traumuotas. Džiaugiuosi jo šiandienos pasirodymu – Joffrey įnešė savo indėlį. Visi žinome, kad ateityje jis mums bus labai svarbus.“

Erikas Ovčarenko/BNS/LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“
Erikas Ovčarenko/BNS/LKL rungtynės „Neptūnas“ – „Žalgiris“

„Žalgirio“ vairininkas spaudos konferencijoje detalizavo ir penkių pagrindinės ekipos sudėties krepšininkų situacijas, kurie uostamiestyje ant parketo nepasirodė – tai Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Tyleris Cavanaugh, Janis Strelniekas ir Joshas Nebo.

„Jankūnas planavo žaisti, tačiau apšilimo metu pasijautė nekaip. Janis vis dar traumuotas ir kol kas su mumis nesitreniruoja – žiūrėsime, kokia situacija bus rytoj. Joshas – žinote, kad iškritęs (COVID-19 – aut. past.). Jei atvirai, dėl Kalniečio nežinau – jis ir toliau jaučia čiurnos skausmus bei negali prisijungti. Tyleriui nusprendėme suteikti poilsio.“

„Žalgirio“ jau netrukus laukia dviguba Eurolygos savaitė. Antradienį namuose jie kausis su Tel Avivo „Maccabi“, o penktadienį Kaune priims Kazanės UNIKS.

VIDEO: J. Zdovcas: „Komandos žaidime – per daug savanaudiškumo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius