-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 27

Komandiškai žaidęs „Juventus“ neturėjo vargo prieš „Pieno žvaigždes“

Utenos „Juventus“ (11-5) krepšininkai nepaleidžia Panevėžio „Lietkabelio“ ir Vilniaus „Ryto“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Uteniškiai namuose užtikrintai 89:75 (29:20, 22:17, 20:18, 18:20) susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ (7-9) ir pagal pergales susilygino su minėtais dviem klubais.
Žygimantas Skučas
Žygimantas Skučas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Pasvaliečiai lygiai su varžovais laikėsi tik pusę kėlinio. „Juventus“ dar pirmąjį ketvirtį laimėjo 29:20, o antrajame ketvirtyje atitrūko 14 taškų skirtumu ir likusią susitikimo dalį turėjo dviženklį pranašumą.

Intrigos taip ir neatkūrusios „Pieno žvaigždės“ ketvirtajame kėlinyje vienu metu atsiliko net 22 taškais (56:78).

Pergalės pamatus „Juventus“ krepšininkai nusiklojo žaisdami itin komandiškai – dviženklį taškų skaičių įmetė net šeši iš aštuonių rungtyniavusių uteniškių.

Daugiausiai, 16 taškų ir 9 rezultatyvius perdavimus, surinko Vaidas Kariniauskas. Sėkmingai žaidė ir aukštaūgių Žygimanto Skučo, Mindaugo Kupšo ir Vaido Čepukaičio trejetas, kartu surinkęs 40 taškų.

Pasvaliečių neišgelbėjo net ir Danielio Amigo sezono pasirodymas – amerikietis iš Teksaso pelnė 23 taškus, pramesdamas vos du metimus iš žaidimo (11/13 dvitaškių).

Su 11 pergalių „Juventus“ pavijo „Lietkabelį“ ir „Rytą“ ir pagal laimėjimų skaičių dalijasi 2-4 vietas. Tiesa, panevėžiečiai yra žaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

„Pieno žvaigždės“ žengia penktos.

„Juventus“: Vaidas Kariniauskas 16 (9 rez. perd.), Žygimantas Skučas 15, Vaidas Čepukaitis 14 (10 atk. kam.), Vytautas Šulskis 12, Ignas Vaitkus ir Mindaugas Kupšas po 11.

„Pieno žvaigždės“: Danielis Amigo 23 (11/13 dvit.), Edgaras Želionis 14, Branko Mirkovičius 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius