-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 21

Kova po krepšiu nepatenkintas Ž.Urbonas: „Jei kare įremtų šautuvą, tai atsitvertų greitai“

Klaipėdos „Neptūnas“ namuose iškovojo pergalę 81:70 prieš Utenos „Juventus“. Kazys Maksvytis spaudos konferencijoje guodėsi dėl žaidėjų sveikatos, o Žydrūnas Urbonas bedė pirštu į atkovotų kamuolių grafą.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Paulius Dambrauskas – traumuotas, mikrotraumą turi Laimonas Kisielius, blogai jautėsi Simas Galdikas ir Lorenzo Williamsas, o Kyle'as Weaveris rungtyniavo su bronchitu. Tokį „Neptūno“ pacientų sąrašą pateikė K.Makstyvis.

„Mėgstu tokias pergales, kai nesame ant bangos ir nežaidžiam geriausio krepšinio. Bet su žaidėjais kalbėjau, kad niekam neįdomu, ar mes sergantys, ar traumuoti, mes turim eiti ir pasiimti pergalę“, – kalbėjo „Neptūno“ treneris.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtyniu apžvalga: „Neptūnas“ - „Juventus“ [2018-10-21]

Jo oponentas Žydrūnas Urbonas bedė pirštu į atkovotus kamuolius, kurių „Neptūnas“ nusiėmė net 46, o „Juventus“ – tik 26.

„Mane truputį erzina atkovoti kamuoliai po mūsų krepšiu. Visiškai sporto mokykla. Pralaimėjome tokias mikrodvikovas... Nors kokios čia mikrodvikovos. Reikia pasiimt kamuolį. Prameta, du ar tris kartus atkovoja kamuolį ir gaunam tai dvitaškį, tai tritaškį. 15 kamuolių atkovojo pas mus.

Kai kuriems žaidėjams dar per anksti tokiame lygyje suprasti, kaip vyras vyrą turi atsitverti. Jei kare įremtų šautuvą, tai atsitvertų greitai. Čia žinot... Pasislėps už nugaros treneriui, „tai aš čia paslydau“, „man uždėjo ranką“. Elementarus dalykas. Išėjai ir paėmei tą kamuolį, bet ne... Paima jaunimas: Mikalauskas, dar kažkas sugebėjo paimti“, – pyko Ž.Urbonas.

Taip pat „Juventus“ strategas pažymėjo 10 pramestų baudų ir nesėkmingus bandymus bausti varžovus tolimais metimais.

„Pramesti 10 baudų yra prabanga, jau antrose rungtynėse. Tie papildomi 5-6 taškai paveiktų rezultatą. Kitas dalykas – tritaškių pataikymas. Kažkas pasakė, kad mes po 10-11 tritaškių pataikom, bet šiandien nepataikėm (šypsosi). Jie metė sunkius per rankas, mes laisvi.

Krepšinis paprastas – tu nepataikai, kažkas pataiko sudėtingiau ir taip viskas išeina. Ateina nervuotumas, kažkas perskuba ir būna toks vaizdas.

Visko nesuversi iš po krepšio, ypač prieš Klaipėdą, kuri turi tokią gerą priekinę liniją“, – sakė Ž.Urbonas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Neptūnas“ - „Juventus“ [2018-10-21]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius