-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 11 /2018 06 12

„Lietuvos ryto“ sirgaliaus prie aikštės pastumtas Vasilije Micičius: be komentarų

Vasilije Micičius pakilo reidui „Lietuvos ryto“ krepšio link, bet su vilniečių pražangomis serbui jis baigėsi už krepšio. Ten įsibėgėjęs „Žalgirio“ legionierius atsidūrė prie pat aktyviausios „Lietuvos ryto“ sirgalių „B tribūnos“. Šeimininkų aistruolių riksmus išgirdęs gynėjas apsisukęs norėjo sugrįžti į aikštę, kai prilėkęs „Lietuvos ryto“ gerbėjas pašokęs krūtine bumbtelėjo serbui į nugarą. V.Micičius bandė tą papasakoti teisėjui, tačiau rungtynės tęsėsi lyg niekur nieko.
LKL finalas grįžta į sostinę: „Lietuvos rytas“ - „Žalgiris“
LKL finalas grįžta į sostinę: „Lietuvos rytas“ - „Žalgiris“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

V.Micičius suraukė kaktą, išgirdęs klausimą apie nemalonų incidentą.

„Neturiu tam komentaro“, – į kalbas nesileido V.Micičius.

Labiau išsiplėtė „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis: „Manau, kad negerai, tačiau mes turime visokiausių sirgalių. Labai džiaugiuosi jų palaikymu šiandien. Tik aš manau, jog yra kažkokios taisyklės, jog negali liesti žmonių. Manau, apsaugos darbuotojai turėtų tą kontroliuoti. Žaidėjas nuėjo per arti, o tas įsiaudrinęs pribėgo... Matėme, futbole nuogi laksto po aikštę. Visokių yra, bet tam yra apsauga.“

Išsišokėlis sulaukė ir Lietuvos policijos dėmesio, kuri socialiniame tinkle paprašė chuliganiškai besielgusio sirgaliaus prisistatyti į komisariatą: „Suprantame sirgalių emocijas, tačiau jos neturi peržengti tam tikrų ribų.“

Antradienio rytą teisėsaugos pareigūnai pranešė, kad fanas jau susisiekė su policija, ketinama išklausyti jo parodymus ir priimti sprendimą.

Pats V.Micičius daugiau kalbėjo ne apie incidentą, o pralaimėjimą „Lietuvos rytui“ 73:82.

„Mes pelnėme 73 taškus, tačiau turime geriau gintis, – po pralaimėjimo labiausiai žalgiriečių gynybą, leidusią įmesti 82 taškus, išskyrė žalgirietis. – Po pertraukos mes leidome jiems įmesti per daug – 43. Šiandien to buvo per daug. Lemiamu metu jie pataikė svarbius metimus. Bet toks žaidimas. Žaidžiame prieš gerą komandą. Mes galime žaisti geriau.“

Pats Vasa turėjo neblogą mačą – pelnė 13 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 4 kamuolius.

Bet didžioji dalis žalgiriečių žaidimo vyko „Lietuvos ryto“ baudos aikštelėje. Vilniečių gynyba visiškai uždarė „Žalgirio“ perimetrą. Štai V.Micičius pataikė tik 1 tolimą metimą iš 6, visa komanda – 3 iš 18. Palyginimui, pirmajame susitikime tikslą pasiekė 11 tritaškių 59 proc. pataikymu.

„Jie nieko nepakeitė, tiesiog žaidė labai kibiai. Jie leido mums atakuoti iš distancijos. Galėjome įmesti, tiesiog metimai nekrito. O juk turime vienus geriausių snaiperių visoje Europoje. Neabejoju, kad kitame mače jie pataikys“, – tikino V.Micičius.

VIDEO: A.Milaknis: nereikia kalbėti apie sausas serijas

Vilniuje „Žalgiris“ gavo užtektinai pamokų trečiosioms rungtynėms Kaune. Bet V.Micičius žvelgia ne į taktinius niuansus.

„Turime būti agresyvesni nuo mačo pradžios. Šioje serijoje turėjome daugiau laiko pasiruošti ir turėjome būti šviežesni. Mes buvome energingi visą sezoną, bet šiandien energijos lygis buvo kitoks“, – pabrėžė „Žalgirio“ krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius