-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 14

LKL bosas Remigijus Milašius: „Trys žingsniai lygoje jau žengti. Laukia svarbiausias“

Prieš dvi savaites prasidėjęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionatas yra pirmasis tik birželį išrinktam naujajam lygos prezidentui Remigijui Milašiui. Pirmieji turai, išskyrus incidentą Utenoje, praėjo sklandžiai. „Faktas, kad bus visko, tačiau, svarbiausia, tinkamai ir laiku į tai sureaguoti“, – „Žinių radijui“ pasakojo LKL prezidentas R.Milašius.
LKL prezidentas Remigijus Milašius
LKL prezidentas Remigijus Milašius

Prezidentas pasidžiaugė vasara atliktu darbu ir teigė, kad liko dar vienas neįgyvendintas sumanymas: „Gal kai kam atrodo, kad keturi mėnesiai – labai ilgas laiko tarpas, tačiau tikrai taip nėra. Džiaugiuosi, kad pavyko atlikti du svarbius viešinimo darbus. Visų pirma, tai sutartis dėl rungtynių transliavimo su Lietuvos televizija. Antras žingsnis – sutartis su „Žinių radiju“ dėl kasdienės laidos „LKL dienoraštis“.

„Trečias – su Vilniaus „Sakalų“ krepšinio klubo vadovais sugebėjome susitarti dėl to, kad šiai ekipai yra suteikiamas vienerių metų laikotarpis, per kurį komandos valdyba turi likviduoti skolas ir tada, be skandalų, „Sakalai“ galės sugrįžti į LKL“, – teigė lygos prezidentas, pridūręs, kad artimiausiu metu lyga išsirinks direktoratą. Tada pirmojo etapo darbai bus atlikti.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius