Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

2017 12 03

Martynui Echodui garsaus „Los Angeles Lakers“ atstovo dėmesys Vilniuje

„Lietuvos ryto“ komandoje rungtyniaujantis talentingas Martynas Echodas savaitgalį sulaukė išskirtinio dėmesio. Šeštadienį LKL čempionato rungtynėse 20-metį žaidėją stebėjo garsus NBA lygos klubo „Los Angeles Lakers“ skautas Antonio Maceiras.
Martynas Echodas
Martynas Echodas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

M.Echodas po šio sezono gali teikti paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje, todėl „Lietuvos ryto“ puolėjui ateityje gali tekti sulaukti dar daugiau dėmesio iš stipriausias pasaulio krepšinio lygos atstovų.

Savo ruožtu M.Echodas sužaidė puikias rungtynes ir turėjo palikti gerą įspūdį žinomam krepšinio specialistui, kuris savo laiku vadovavo Barselonos ir Madrido „Real“ komandoms bei jų komplektacijoms.

M.Echodas per 20 aikštėje praleistų minučių pelnė 17 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 23-is naudingumo balus. „Lietuvos rytas“ namuose sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“.

Praėjusį sezoną M.Echodas buvo pripažintas geriausiu jaunuoju LKL lygos krepšininku. Tarpsezonyje „Lietuvos ryto“ organizacija dėjo dideles pastangas, kad jaunuolį prisiviliotų į savas gretas ir tai jiems pavyko.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Echodas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Echodas

Su M.Echodu „Lietuvos rytas“ pasirašė trejų metų sutartį. Krepšininkas aistruolius džiugina ne tik gražiais dėjimais, bet ir tapo vienu sostinės komandos lyderių.

Martynas LKL čempionate renka vidutiniškai po 14,1 naudingumo balų ir yra naudingiausias komandos žaidėjas šalies pirmenybėse. Nors pagal aikštėje praleidžiamą laiką jis yra tik devintas klubo žaidėjas (17:50).

Europos taurėje krepšininkas vidutiniškai pelno po 7 taškus ir atkovoja po 9 kamuolius.

Jauną Lietuvos krepšinio talentą stebėjęs A.Maceiras dabar vadinamas „Los Angeles Lakers“ komandos akimis ir ausimis Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius