-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 04 22

Naujasis žvaigždžių duetas sulies folklorą ir klubinę muziką

Populiariausias muzikinis projektas Lietuvoje LNK „Žvaigždžių duetai“ šeštadienį vėl pasipildys naujokais.
Foto naujienai: Naujasis žvaigždžių duetas sulies folklorą ir klubinę muziką
Foto naujienai: Naujasis žvaigždžių duetas sulies folklorą ir klubinę muziką / zmones24.lt
Populiariausias muzikinis projektas Lietuvoje LNK „Žvaigždžių duetai“ šeštadienį vėl pasipildys naujokais. Į sceną įžengs ansamblio „Ventukai“ solistas Dovydas Kumpikevičius ir klubinės muzikos projektų vadovė Evelina Jocytė. Jie publikai prisistatys su daina „Aš galiu viską dėl tavęs“.
Dovydas – liaudiškos muzikos kapelos „Ventukai“ solistas, stipraus, žemo, ypatingo vokalo savininkas. Tikriausiai nėra Lietuvoje vietos, kur „Ventukai“ per savo 17 gyvavimo metų nebūtų koncertavę, klausytojus vertę rateliuose šokti, trypti polką.

Evelina – klubinės muzikos atstovė, įvairių muzikinių džiazo ir klubinės muzikos projektų organizatorė. Jųdviejų duetas – itin kontrastingas. „Tačiau mus sieja vienas bruožas: rimtas požiūris į vokalą. Dovydo vokalas ypatingas, linkęs į „operinį balsą“, - sako Evelina. Tad gal galime „Žvaigždžių duetuose“ tikėtis išvysti folkloro dainą su klubinės muzikos elementais? „O, gera idėja! Reikia užsirašyti. Nes dainos – kaip anekdotai: žinai jų šimtus, bet kai reikia, neatsimeni nei vieno. Manau, sudėtingiausia šiame projekte bus išsirinkti kūrinius, kuriuos dainuosime“, - teigia vietoje nenustygstanti Evelina. Ši pora nebijo vis didėjančios konkurencijos projekte ir kitų, jau spėjusių įsitvirtinti porų, pranašumo. „Konkurencija – labai sveikas dalykas. Be konkurencijos neįsivaizduoju net šeimos. Konkurencija – stimulas stumtis į priekį, pasirodyti geriau už varžovą, tad šito tikrai nebijome“, - sako Evelina. Paklausta, ką jiedu su Dovydu laiko stipriausiais konkurentais, mergina nusijuokia: „Bijojau šito klausimo. Iš tiesų, vienos poros neišskirčiau, visi čia yra lygiai tiek pat stiprūs ir kūrybingi. Praėjusio šeštadienio laidoje man labiausiai įsiminė Evelinos Anusauskaitės ir Leo pasirodymas su daina „Celofanas“. Ši pora labai talentinga“, - sako „Žvaigždžių duetų“ naujokė. Muzikiniame projekte Evelina sako sutikusi dalyvauti, nes tai, anot jos, „maloni, linksma avantiūra“. Jau nufilmuota laida, kurioje debiutuos naujokai. „Galiu pasakyti, kad pirmasis mūsų su Dovydu blynas neprisvilo. Pirmasis pasirodymas, manau, buvo šaunus. Po debiuto „Žvaigždžių duetuose“ naktį sapnavau daug gražių sapnų“, - šypteli Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius