-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 06

Marcelo Nicola: „Norėčiau likti „Lietuvos ryto“ klube“

Vilniaus „Lietuvos ryto” titulų badas tęsiasi. Vasarį Virginijų Šeškų trenerio poste pakeitęs argentinietis Marcelo Nicola nesurado auksinio recepto LKL pirmenybėse. Vilniečiai savų žiūrovų akivaizdoje stebėjo 85:77 triumfuojantį Kauno „Žalgirį“ ir pralaimėjo seriją 0-4.
Marcelo Nicola
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po ilgos kalbos spaudos konferencijoje M.Nicola prisipažino, kad norėtų tęsti darbą „Lietuvos ryte“ ir kitą sezoną.

„Žinoma, norėčiau likti. Bet apie tai dabar neverta kalbėti. Esu piktas ir liūdnas. Aš labai tikėjau komanda. Dirbome labai sunkiai. Tai – geri, sunkiai dirbantys vyrukai“, – sakė M.Nicola.

Tačiau strategas nesileido kalbas, kokių permainų reikėtų „Lietuvos rytui“.

„Negaliu apie tai kalbėti. Tai – ne mano darbas. Net nežinau, ar būsiu komandoje kitą sezoną. Gal tai bus jau nebe mano reikalas. Dabar man reikia poilsio“, – atsiduso M.Nicola.

Kalbėdamas apie seriją, argentinietis liūdėjo, kad „Lietuvos rytui“ nepavyko laimėti nė vienerių rungtynių: „Sveikinu “Žalgirį“. Jie tapo čempionais, nes jie to nusipelnė geresniu žaidimu. Kalbant apie visą seriją, turiu pasakyti, kad turėjome problemų, kad per šią seriją nesužaidėme gerai viso mačo. Sužaisdavome 20 minučių, kaip šiandien. Dingdavome 2-3 minutėms.

Mes tikėjome, mes stengėmės, bet padarėme per daug klaidų ir išdalinome per daug dovanėlių. Prisimenu pralaimėjimą LKL reguliariajame sezone, kai praradome namų aikštės pranašumą. Pergalę lėmė detalės.

Žinoma, norėčiau likti. Bet apie tai dabar neverta kalbėti. Esu piktas ir liūdnas. Aš labai tikėjau komanda.

„Žalgiris“ darė geresnius sprendimus, o mes nežinojome, kaip juos pagauti. Jie buvo priekyje ir negalėjome jų pagauti.

Žaidėjai visą sezoną dirbo sunkiai. Finalas – geras tikslas, bet liūdna pralaimėti finale. Gaila, kad nelaimėjome nė vienerių rungtynių. Turėjome galimybių, bet jomis nepasinaudojome.“

Kalbėdamas apie finalo seriją, M.Nicola pridūrė, kad komandą kankino bent kelių žaidėjų traumos, o susižeidęs koją paskutinėse rungtynėse tik minimaliai galėjo rungtyniauti Antanas Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius