Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 06

Oficialu: pirmas „Wolves“ naujokas – Adas Juškevičius

Naujasis Vilniaus krepšinio klubas „Wolves“ skelbia pirmąjį savo žaidėją – komandos gretas papildė pastaruosius ketverius metus užsienio klubuose rungtyniavęs Adas Juškevičius. Krepšininkas pasirašė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.
Adas Juškevičius
Adas Juškevičius / BC Wolves nuotr.

Apie snaiperio pasiektą susitarimą su Gedimino Žiemelio įkurtu klubu 15min rašė dar pirmadienį.

A.Juškevičius 2021-2022 metų sezoną pradėjo Permės „Parma“ klube, Rusijoje, tačiau vasarį, dėl prasidėjusio karo, nusprendė palikti šalį. Krepšininkas Permėje rungtyniavo nuo 2019 metų, o šį sezoną VTB lygoje vidutiniškai rinko po 11,8 taško ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Kovo mėnesį Rusiją palikęs 194 cm ūgio gynėjas persikėlė į Italiją, kur pasirašė sutartį su Kremonos „Vanoli“ komanda iki sezono pabaigos. Italijos čempionate krepšininkas per 29 minutes pelnydavo po 12,1 taško.

„Labai džiaugiuosi galėdamas grįžti į tėvynę ir prisijungti prie „vilkų“. Tikiu šios komandos ateitimi ir nekantriai laukiu naujo sezono“, – teigia A.Juškevičius.

33-ejų metų krepšininkas karjerą pradėjo Kauno „Žalgirio“ dublerių komandoje, vėliau rungtyniavo Kauno „Triobet“, Prienų „Rūdupio“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ gretose. Kaunietis taip pat žaidė Vokietijoje, Ispanijoje, Turkijoje ir Prancūzijoje.

A.Juškevičius su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine žaidė 2014 metų pasaulio čempionate ir 2017 metų Europos čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius