-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 11

P.Valinskas – apie apkartusią patirtį Prancūzijoje ir sugrįžimą į LKL

„Betsafe–LKL“ krepšinio sirgaliams pristato dar vieną savaitės siužetą. Šįsyk dėmesio centre – į Panevėžio „Lietkabelio“ ekipą grįžęs Paulius Valinskas.
Paulius Valinskas
Paulius Valinskas / Karolis Bakūnas

23–ejų 191 cm ūgio gynėjas Panevėžį buvo palikęs po praėjusio sezono, kai nusprendė paragauti legionieriaus duonos ir sukirto rankomis su Orleano „Loiret“ klubu.

Visgi ten per penkerias Prancūzijos lygos rungtynes P. Valinskas ant parketo praleisdavo tik po 12 minučių ir rinko vidutiniškai 3,2 taško.

„Mačiau, kad komandoje nelabai kas keisis, ir galvojau, kad kuo greičiau man pavys iš ten išvykti, tuo bus geriau“, – LKL TV kūrybinei grupei pasakojo P. Valinskas.

VIDEO: P. Valinskas – apie apkartusią patirtį Prancūzijoje ir sugrįžimą į „Betsafe–LKL“

Nors priešsezoninėse rungtynėse lietuvis gaudavo nemažai laiko pasireikšti, jo situaciją pablogino tai, jog „Loiret“ nusprendė pasikviesti dar vieną jo pozicijoje rungtyniaujantį legionierių amerikietį.

„Mano minutės ženkliai sumažėjo, o kai man tiek metų, negaliu sau to leisti. Pasitariau su savo agentu ir nutariau, kad situacija manęs netenkina“, – sakė P. Valinskas.

Neilgai truko, kol Prancūziją palikusį lietuvį kalbinti pradėjo „Lietkabelis“ – P. Valinskas puikiai tiko užimti išvykusio Kendricko Browno vietą.

„Panevėžyje išlikęs geras kolektyvas, atmosfera. Norime būti konkurencinga komanda tiek FIBA Čempionų lygoje, tiek „Betsafe–LKL“ ir siekti medalių“, – tikino P. Valinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius