-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 07

Panevėžio „Lietkabelis“ auga – komandą papildė Mindaugas Kupšas

Vidurio puolėjas Mindaugas Kupšas grįžta rungtyniauti į Panevėžį po penkerių metų pertraukos, – pranešė „Lietkabelio“ klubas.
Mindaugas Kupšas
Mindaugas Kupšas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

27 metų 216 cm ūgio keliaus į Panevėžį po puikaus praėjusio sezono Utenoje ir vasaros Kinijoje.

Praėjusį sezoną LKL čempionate M.Kupšas vidutiniškai per rungtynes pelnė po 13,6 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir rinko po 18,4 naudingumo balų. Pagal atkovotus kamuolius ir naudingumo rodiklį jis nusileido tik „Šiaulių“ vidurio puolėjui Laurynui Biručiui, o pagal rezultatyvumą lygoje rikiavosi ketvirtas.

Utenos komandai baigus sezoną LKL ketvirtfinalyje, M.Kupšas paskui dar žaidė Kinijos antrosios lygos Čongčingo „Sanhai Lanling“ komandoje.

Kauno „Žalgirio“ sistemoje karjerą pradėjęs vidurio puolėjas yra žaidęs LKL čempionų gretose 2013-2014 metais. Jis taip pat atstovavo Estijos, Austrijos ir Ispanijos klubams, žaidė kitose LKL komandose – Kėdainių „Nevėžyje“ ir '„Prienuose“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mindaugas Kupšas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mindaugas Kupšas

„Labai svarbią poziciją stipriname pajėgiu lietuviu ir tai labai džiugina. Taip pat tai žaidėjas su patirtimi ir po labai gero sezono. Tipiškas „centras“, prie kurio būtų gerai turėti mobilų vidurio puolėją“, – sakė Panevėžio komandos treneris Gintaras Kadžiulis.

M.Kupšas prie komandos prisidės kiek vėliau, nes vis dar rungtyniauja Kinijos antros lygos pirmenybėse, kur fiksuoja 20,3 taško ir 11,9 atkovoto kamuolio vidurkius.

„Lietkabelis“ pasiruošimą stovyklą pradės rugpjūčio 13-ąją, o M.Kupšas prie naujųjų komandos draugų prisijungs rugpjūčio 30-ąją dieną, kai grįžęs po sezono Kinijoje dar spės šiek tiek pailsėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius