Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 11 12

R.Cvirka ironizavo „Lietkabelio“ baudų metimus: „Visi žino, kad Lavrinovičiai yra geri artistai“

Po rungtynių su Panevėžio „Lietkabeliu“ Kėdainių „Nevėžio“ treneriui Ramūnui Cvirkai pro akis nepraslydo iškalbingi skaičiai baudų metimų grafoje. „Nevėžis“ atliko tik 9 baudos metimus (6/9), kai svečiai iš Panevėžio – net 29 (24/29). „Lietkabelis“ laimėjo rungtynes 88:81.
Ramūnas Cvirka
Ramūnas Cvirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Spaudos konferencijoje R.Cvirka apie tai kalbėjo ironiškai.

„Aišku, labai krenta į akis baudų metimų skaičius. Taip išeina, kad mes kiekvieną ataką bauduojame. Lavrinovičiai yra geri artistai, visi tai žino [pauzė]. Jeigu yra taip, tai taip“, – užsiminė, bet į ilgesnes pastabas teisėjams nesileido treneris.

R.Cvirka sakė saviems žaidėjams didelių priekaištų neturįs. Tik pridūrė: „Norint laimėti prieš tokią komandą, kaip „Lietkabelis“, turi būti didesnis atsarginių žaidėjų indėlis. Kalbu ne apie kovingumą, o apie pelnomus taškus.“

„Visuomet sunku žaisti su komandomis, kurios turi gerų metikų. Ypač išvykose. Daug kartų nepataikėme laisvi, bet nepanikavome, išlikome agresyvūs ir laimėjome“, – apie rungtynes kalbėjo „Lietkabelio“ treneris Artūras Štalbergas.

Jis taip pat užsiminė, kad Adas Juškevičius po Europos čempionato grįžo emociškai tuščias, išsikvėpęs. „Jam reikėjo laiko, bet pastarąsias kelias savaites labai daug dirbo treniruotėse ir pažengė į priekį kaip lyderis. Jis tikras profesionalas“, – sakė treneris.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Nevėžis“ - „Lietkabelis“ [2017-11-12]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius