Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 12

Š.Jasikevičius po rekordinės pergalės: „Niekas nenorėjo veganiškų sušių“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rekordiniu tempu įskriejo į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą. Nors pergalė 105:66 prieš „Šiaulius“ žymi ir naują šio turnyro rezultatyvumo rekordą, Šarūnas Jasikevičius savo vyrams turėjo ir pastabų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Rungtynės mums pavyko. Nors pradžioje neįvykdėme kai kurių detalių, bet varžovas nenubaudė, o vėliau tai buvo tikrai ne pačios sunkiausios rungtynės. Visi žaidėjai gavo pasireikšti, dabar galime pradėti ruoštis savaitgaliui ir jau galvoti apie pusfinalį su Panevėžiu“, – po mačo kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pirmoje rungtynių pusėje „Žalgiris“ daugiau taškų rinko iš baudos aikštelės, o po didžiosios pertraukos prapliupo tritaškiais, kai vien per trečią kėlinį įmetė net dešimt tolimų metimų.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus ir A.Sireikos komentarai

„Manau kad varžovai kiek rizikavo ties kai kuriais žmonėmis, bet šį kartą išsprendėme reikalus ir nenusileidome noru, kaip kad ankstesnėse dvejose rungtynėse. Taip pat neblogai kovojome po krepšiu dėl kamuolių bei tvarkėmės su Evaldu Šauliu, kuris įprastai pridarydavo mums problemų. Pirmą kėlinį buvo asmeninė gynyba, antrąjį – daug besikeičiančios gynybos, o trečiąjį – zona. Galbūt, dėl tos zonos ir turėjome daug laisvų metimų bei pavyko juos pataikyti“, – pergalės priežastis vardijo „Žalgirio“ strategas.

VIDEO: Rungtynių santrauka

Treneris pagyrė ir solidžiai rungtyniavusį bei su 17 taškų rezultatyviausiu mačo žaidėju buvusį Roką Jokubaitį.

„Jau Eurolygoje jis mums davė gerų minučių. Prieš pat rungtynių pabaigą paklausiau jo, ar čia jo rekordas. Sakė, kad rekordas. Sakau gal įmesi kokius 25, bet paskutinėmis sekundėmis, kai reikėjo įmesti 100 tašką, visi ieškojo Nigelo Hayeso, nes niekas nenorėjo valgyti veganiško suši“, – šypsojosi Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius