Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 15

„Šiauliai“ naują sezoną pasitinka kukliu tikslu – atsispirti nuo dugno

Ketvirtadienį „Šiaulių“ krepšinio klubas surengė spaudos konferenciją ir oficialiai pristatė 2017-2018 sezono ekipą.
„Šiauliai“
„Šiauliai“ / bcsiauliai.lt nuotr.

Netradicinė spaudos konferencijos vieta – restorano „Morganas“ terasa pasirinkta neatsitiktinai. Vienas iš klubo tikslų – tapti atviresniais miestui ir būti arčiau sirgalių.

Sezono marškinėlius žaidėjams įteikė Šiaulių miesto meras Arūnas Visockas. Buvo apdovanoti ir Lietuvos studentų rinktinės aukso medalio laimėtojai, ateinantį sezoną žaisiantys „Šiaulių“ ekipoje. Beje, vakar suėjo lygiai 14 metų, kai treneris Antanas Sireika ir Mindaugas Žukauskas tapo Europos čempionais.

Klubo vadovas Mindaugas Žukauskas pristatė klubo viziją. Pagrindinė šio sezono naujiena – į Šiaulius po penkerių metų pertraukos prie komandos vairo stojo treneris ir Šiaulių garbės pilietis Antanas Sireika.

Mindaugas Žukauskas džiaugėsi, kad pavyko įgyvendinti pagrindinį tikslą – suburti ateities komandą. Su dauguma žaidėjų pasirašytos ilgalaikės 2-4 metų sutartys.

„Sieksime tapti viso regiono komanda, kuri bus kuriamos krepšinio piramidės dalis. Tuo tarpu šio sezono tikslas yra pakilti nuo dugno, demonstruoti gražų krepšinį ir sugrąžinti į areną kuo daugiau sirgalių“, – sakė M.Žukauskas.

Vyriausiasis treneris Antanas Sireika kreipėsi į žaidėjus ir linkėjo jiems stengtis atiduoti save, dovanoti šiauliečiams gražų krepšinį bei tapti visos Šiaulių bendruomenės dalimi.

„Jūs turite viską: ūgį, jaunystę, energiją. Turėsite eiti į aikštę, stengtis pranokti save, bendrauti, sveikintis su sirgaliais, jiems padėkoti. Kelias į tobulėjimą yra labai sunkus“, – kalbėjo treneris A.Sireika.

Šio sezono klubo devizas – „Mes grįžtame“, kuris bus aktyviai naudojamas socialiniuose tinkluose. „Šiaulių“ krepšinio klubas grįžta su atsinaujinusia komanda, šiauliečiu treneriu Antanu Sireika. Į areną grįžta sirgaliai. Sezono abonementų šiais metais jau parduota tris kartus daugiau nei pernai, o tai rodo, kad krepšinis Šiauliuose atgyja.

„Šiauliai“ naująjį sezoną pradės po savaitės, rugsėjo 21 dieną. Namuose jie susitiks su Klaipėdos „Neptūno“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius