-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 16

Suirzęs D.Adomaitis: „Nesuprantu, kur mūsų galvos buvo“

„Nesuprantu, kur buvo mūsų galvos. Ypač patyrusių žaidėjų. Atrodo, kad buvome šalia rungtynių“, – spaudos konferenciją po Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių pradėjo Dainius Adomaitis.„Ryto“ treneris atrodė gerokai suirzęs, nors vilniečiai po pratęsimo pergalę išplėšė.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Fantastiškas rungtynes sužaidusio Mindaugo Girdžiūno dėka „Rytas“ įveikė „Šiaulius“ 100:96, bet D.Adomaitis nepersistengė girdamas rungtynių lyderį ir žėrė priekaištus tiek sau, tiek komandai

„Tai mano, kaip trenerio, atsakomybė – galbūt netinkami žodžiai, galbūt kažkas netinkamo treniruotėse...“, – tęsė D.Adomaitis, nepuolęs labai liaupsinti ir 37 taškus surinkusio M.Girdžiūno.

„Fantastinis. Jis laimėjo mums rungtynes, – lakoniškai pakomentavo D.Adomaitis. – Žinome jo potencialą puolime. Ir nieko jis nenustebino. Kartais galbūt jis pats nežino, kokį potencialą turi puolime. Bet viskas šiose runtynėse apie gynybą buvo“.

Sekmadienį prie „Ryto“ komandos prisijungs Derekas Needhamas. D.Adomaitis tikisi, kad naujasis įžaidėjas įneš „žaidimo organizacijos ir geresnės gynybos“.

„Tikiuosi, Derekas tai duos ir privers mus visus bėgti greičiau“, – sakė treneris.

„Šiaulių“ treneris Antanas Sireika pripažino, kad mačo pabaigoje jo auklėtiniams pritrūko jėgų.

„Džiaugiuosi, kaip kovojome, apmaudu, kad nelaimėjome“, – kalbėjo A.Sireika.

„Visuomet sakau: neleiskite pirmų metimų mesti laisviems. M.Girdžiūnas įmetė, E.Bendžius įmetė, ir po to visas rungtynes turėjome su tuo tvarkytis. Sunkiai“.

„Reikia įsiklausyti trenerio, kas yra svarbu. Krepšinis yra žaidimas su milijonu variantų, bet jei akcentuojame, kad tas žmogus negali mesti, jis negali mesti“, – tęsė „Šiaulių“ strategas.

A.Sireika tęsė: „Sunku, kai varžovai taip pataiko. Jau iki pratęsimo mums pritrūko jėgų, kad protingiau apsigintume. Tiesiog vienas prieš vieną lengvai apžaidė. Galėjome sužaisti gudriau“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Rytas“ - „Šiauliai“ [2019-03-16]
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Rytas“ - „Šiauliai“ [2019-03-16]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius