-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 23

V.Šeškus išklojo visą tiesą apie Ballus: „Jie siekė sužlugdyti klubą“

Nauju pavadinimu pasipuošęs Prienų „Skycop“ klubas nusprendė atvirai prabilti apie Ballų šeimos padarytą žalą klubui ir išplatino pareiškimą anglų kalba. Jame vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus teigia, kad amerikiečiai bandė sužlugdyti klubą.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prienų klubo pranešimu spaudai anglų kalba pasidalijo ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas, kuris būdamas Lietuvoje susipyko su Ballų realybės šou kūrėjais.

Jame teigiama, kad Ballų pinigai išsprendė trumpalaikes finansines problemas, bet kainavo rezultatus krepšinio aikštėje. Klubas kaltina amerikiečius, kad dėl šių elgesio už aikštės ribų Prienų ekipa liko paskutinė LKL lygoje.

„Pirmoji ir svarbiausia klaida, kurią padarėme, kad leidome jiems, o ypač LaVarui, galvoti, kad jie valdo klubą – sprendimus, planus ir net žaidimą. Jo berniukai net nebuvo arti LKL lygio, juo labiau NBA, ką supratome ir po Naujokų biržos. Labiausiai liūdinantis dalykas, kad jie neturėjo vidinio variklio stengtis būti geresniais. Kai jie pamatė, kad tai niekur neveda, jie pradėjo žlugdyti klubą. Jie neišmokėjo premijų „Big Baller Brand“ turnyro nugalėtojams“, – piktinosi V.Šeškus.

V.Šeškus taip pat piktinosi, kad Ballai išvykdami pasiėmę ir kaip dovanas pristatytas kamuolių šaudyklas.

Visgi, treneris pripažino, kad Ballų pinigai išgelbėjo klubą: „Tai svarbiausia. Šį sezoną mes taip pat darysime drąsius sprendimus, bet žiūrėsime į visą vaizdą ir ateitį. Mūsų prioritetas bus profesionalams, kurie laikosi disciplinos ir turi gerą charakterį.“

Taip V.Šeškus greičiausiai atsiliepė apie veteranus, kurie kitą sezoną bus pagrindinis Prienų variklis. Prie klubo prisijungė broliai Lavrinovičiai ir Mindaugas Lukauskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius