Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 23

„Žalgirio“ sistemą papildė KTU krepšininkus treniravęs specialistas

Krepšinio specialistas Vytautas Pliauga po 7 metų darbo su Kauno technologijos universiteto (KTU) krepšinio rinktine atsisveikina ir pradeda nauja karjeros etapą.
Vytautas Pliauga
Vytautas Pliauga / KTU nuotr.

Po Europos U-20 čempionate su merginų rinktine iškovotų bronzos medalių treneriui buvo pasiūlytas darbas Kauno „Žalgirio“ sistemoje.

Jis užims NKL pirmenybėse rungtyniaujančio Kauno „Žalgirio-2“ trenerio asistento vaidmenį.

V.Pliauga su KTU krepšinio rinktine 2014-15 sezone RKL B divizione iškovojo 2 vietą ir kelialapį į RKL A divizioną, kuriame triumfavo ir pelnė galimybę rungtyniauti NKL čempionate. Čia pastaruosius dvejus sezonus prasibrauta iki atkrintamųjų etapo.

2016-17 m. V.Pliaugos treniruojama KTU komanda tapo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) vicečempione. Jam išvykus prie KTU krepšininkams vadovaus 3 metus V.Pliaugai asistavęs 28-erių Artūras Sukovas.

„Labai gaila, kad V.Pliauga palieka mūsų komandą, tačiau kartu ir džiaugiuosi už jį, linkiu didžiulio pasisekimo. Ilgai nedvejojau priimdamas pasiūlymą perimti vyr. trenerio pareigas, nes viskas čia yra jau pažįstama – tiek universiteto infrastruktūra, tiek patys žaidėjai. Džiugu, jog man patikėta galimybė stoti prie komandos vairo, o už sukauptą patirtį ir žinias esu be galo dėkingas V.Pliaugai“, – mintimis dalijosi A.Sukovas.

KTU komandos trenerių štabą papildė vyr. trenerio asistentas Lukas Šimkus bei fizinio pasirengimo treneris Dominykas Misevičius.

Komanda jau pradėjo ruoštis 2018-19 m. sezonui, kuriame dalyvaus NKL lygoje bei LSKL čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius