Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 23

Aiškėja D.Sabonio traumos rimtumas – nežais ir prieš J.Valančiūną

Ant Russello Westbrooko kojos nesėkmingai nusileidęs ir kairiąją čiurną skausmingai kryptelėjęs Domantas Sabonis praleis mažiausiai trejas rungtynes.
Domantas Sabonis patyrė traumą
Domanto Sabonio trauma / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Indiana Pacers“ (17-30) lyderis jau nežaidė su „Golden State Warriors“ („Pacers“ netikėtai laimėjo po pratęsimo 121:117), nerungtyniavo D.Sabonis ir šiąnakt su „Phoenix Suns“ (36-9) – Indianos krepšininkai išvykoje neprilygo NBA lyderiams 103:113 (25:24, 29:35, 20:33, 29:21).

„Pacers“ klubas prieš kovą su „Suns“ pranešė, kad D.Sabonis praleis mažiausiai dvejas artimiausias rungtynes – nežais Finikse ir Naujajame Orleane, kuriame naktį į antradienį „Pacers“ susitiks su Jono Valančiūno atstovaujama „New Orleans Pelicans“ ekipa.

VIDEO: Domanto Sabonio trauma

Kovoje su absoliučia NBA lydere „Suns“ komanda Indianos klubas priešinosi du kėlinius. Vis dėlto trečiajame šeimininkai atitrūko 20 taškų skirtumu ir nugalėtojas klausimo nebekėlė.

„Pacers“ nepadėjo ne tik D.Sabonis, bet ir dar du starto penketo žaidėjai – Malcolmas Brogdonas (dėl Achilo sausgyslės skausmų) ir Carisas LeVertas (dėl blauzdos skausmų).

„Suns“ ekipoje nežaidė pagrindinis vidurio puolėjas Deandre Aytonas (čiurnos skausmai), dėl traumų rungtynių nebaigė ir Camas Payne‘as bei Jae Crowderis.

VIDEO: Indiana Pacers vs Phoenix Suns Full Game Highlights | January 22 | 2022 NBA Season

„Suns“: Mikalas Bridgesas 23, Bismackas Biyombo 21 (12 atk. kam.), Chrisas Paulas 18 (16 rez. perd.), JaVale‘as McGee 13 (12 atk. kam.), Devinas Bookeris 11 (0/6 trit., 7 atk. kam.).

„Pacers“: Chrisas Duarte ir Lance‘as Stephensonas – po 17, Goga Bitadze 16 (11 atk. kam.), Jeremy Lambas 14 (7 atk. kam.), Justinas Holiday ir Oshae Brissettas – po 10.

Kiti NBA rezultatai:

„Milwaukee Bucks“ – „Sacramento Kings“ 133:127

„Cleveland Cavaliers“ – „Oklahoma City Thunder“ 94:87

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius