Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 01

Aiškėja NBA dėjimų konkurso dalyviai

Iki NBA „Visų žvaigždžių“ šventės likus mažiau nei savaitei, ima aiškėti dėjimų konkurso dalyviai.
Obi Toppinas ginasi prieš Domantą Sabonį
Obi Toppinas ginasi prieš Domantą Sabonį / „Scanpix“ nuotr.

Kiek anksčiau buvo pranešta, jog dėjimų konkurse dalyvaus „New York Knicks“ atstovaujantis 22-ejų metų 206 cm ūgio puolėjas Obi Toppinas.

Praėjusią naktį ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, jog prie jo jungsis dar du krepšininkai – Anfernee Simonsas iš „Portland Trail Blazers“ ir Cassiusas Stanley iš „Indiana Pacers“.

Ankstesniais metais dėjimų konkurse dalyvaudavo keturi žaidėjai, tad tikėtina, jog artimiausiu metu paaiškės ir ketvirtasis konkurso dalyvis.

Nė vienas iš jau atskleistų žaidėjų dėjimų šventėje nėra dalyvavęs.

Pirmą sezoną NBA rungtyniaujantis 8-asis praėjusių metų naujokų biržos šaukimas O.Toppinas „Knicks“ gretose per susitikimą renka po 4,7 taško.

Trečią sezoną stipriausioje pasaulio lygoje žaidžiantis 21-erių metų 190 cm ūgio A.Simonsas šį sezoną vidutiniškai fiksuoja 8,5 taško rezultatyvumą.

Savo ruožtu C.Stanley NBA lygoje taip pat yra naujokas. 21-erių 196 cm ūgio krepšininkas pernai buvo pašauktas 54-uoju šaukimu, o šį sezoną „Pacers“ gretose į aikštę išbėgo vos per aštuonerias NBA rungtynes bei pelnė vos po 1,1 taško.

Šiuo metu Domanto Sabonio bendraklubis žaidžia G lygos „burbule“ Orlande, bet dėl „Visų žvaigždžių“ šventės turėtų trumpam palikti „burbulą“.

Dėjimų konkursas šiemet vyks tą pačią dieną, kaip ir „Visų žvaigždžių“ rungtynės – geriausi lygos dėjikai turėtų rungtis per žvaigždžių mačo ilgąją pertrauką.

Visa „Visų žvaigždžių“ šventė vyks Atlantos „State Farm“ arenoje naktį iš kovo 7-osios į 8-ąją Lietuvos laiku. Joje antrus metus paeiliui dalyvaus ir Domantas Sabonis, kuris buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius