-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 13

Ambicingas „Warriors“ tikslas – 5 krepšininkai JAV rinktinėje

„Golden State Warriors“ turi šansą ne tik laimėti trečią iš eilės NBA titulą, bet ir tapti pirmąja komanda, JAV rinktinėje turinčia penkis savo atstovus 2020-ųjų olimpinėse žaidynėse Tokijuje.
„Warriors“ triumfas 2018 m. NBA finale
„Warriors“ triumfas 2018 m. NBA finale / „Scanpix“ nuotr.

Steve'as Kerras buvo paskelbtas Greggo Popovichiaus asistentu, o 2016-ųjų pasaulio čempionas Klay Thompsonas pripažino galimybę Tokijuje rungtyniauti kartu su Stephenu Curry, Draymondu Greenu, Kevinu Durantu ir DeMarcusu Cousinsu.

„Tai būtų puiku. Nežinau, ar tai yra nutikę NBA istorijoje, todėl būtų nuostabu. Mane gera vien pagalvojus apie tai“, – ESPN sakė K.Thompsonas.

Penkių „Warriors“ žaidėjų JAV rinktinėje galimybė tik išaugo, kai G.Popovichiaus asistentu tapo S.Kerras. Kartu su jais nacionalinę komandą treniruos „Indiana Pacers“ strategas Nate'as McMillanas ir „Villanova“ universiteto specialistas Jay Wrightas.

JAV krepšinio vadybos direktorius Jerry Colangelo sako, kad visi penki vyrai pareiškė susidomėjimą žaisti rinktinėje, jei tokia galimybė pasitaikys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius