Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 01

Anksti karjerą baigęs antrasis NBA šaukimas tapo trenerio asistentu Bostone

32-ejų metų Evanas Turneris sugrįžta į „Boston Celtics“ klubą, bet ne kaip žaidėjas, o trenerio Brado Stevenso asistentas. Tai padėjo tašką antrojo 2010-ųjų metų NBA naujokų biržos šaukimo karjeroje.
Terry Stotsas ir Evanas Turneris
Terry Stotsas ir Evanas Turneris / „Scanpix“/AP nuotr.

Evanas Turneris dirbs ties individualiu žaidėjų įgūdžių lavinimu, o savo sugrįžimą į Bostoną jis išpranašavo dar prieš keletą metų.

„Jūs susigrąžinsite mane, tik kitame vaidmenyje – sporto direktoriaus ar prezidento“, – prieš dvejus metus sakė krepšininkas.

Per dešimt sezonų NBA pirmenybėse 198 cm ūgio E.Turneris vilkėjo penkių komandų – „Philadelphia 76ers“, „Indiana Pacers“, „Boston Celtics“, „Portland Trail Blazers“ ir „Atlanta Hawks“ marškinėlius bei rinko po 11,8 taško, 4,6 atkovoto kamuolio bei 3,7 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Bostone E.Turneris žaidė du sezonus nuo 2014-ųjų iki 2016-ųjų. Tuomet sudarė ketverių metų 70 mln. JAV dolerių kontraktą su „Blazers“ ir išvyko į Portlandą. Per dešimties metų karjerą atletas iš viso uždirbo 95 mln. dolerių.

2010-aisiais metais E.Turneris buvo pasirinktas antruoju šaukimu, o pirmasis savo pavardę išgirdo „Washington Wizards“ įžaidėjas Johnas Wallas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius