-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05

Ant JAV prekybos centrų prekystalių – Ballų atvežtas lietuviškas mineralinis vanduo

JAV parduotuvių lentynose – lietuviškas mineralinis vanduo „Akvilė“, pristatomas su garsiosios Ballų šeimynėlės „Big Baller Brand“ prekiniu ženklu.
LaVaras Ballas įgyvendino savo idėją su lietuvišku mineraliniu vandeniu
LaVaras Ballas įgyvendino savo idėją su lietuvišku mineraliniu vandeniu / 15min nuotr.

Prieš 10 mėnesių portalui 15min prabilęs apie planus į Ameriką atvežti lietuvišką mineralinį vandenį, LaVaras Ballas realizavo savo planus.

„Akvilės“ mineralinio vandens buteliukai pasirodė ant parduotuvių tinklo „Albertson's“ prekystalių Kalifornijos regione.

„Akvilės“ mineralinis vanduo su BBB logotipu Amerikoje parduodamas brangiau nei Lietuvoje.

„Kaina – 100 dolerių“, – juokavo internautai, ironizuodami dėl BBB prekės ženklo sporto avalynės. Pavyzdžiui, Lonzo Ballo krepšinio bateliai buvo pardavinėjami brangiau nei vardinė Michaelo Jordano ar LeBrono Jameso avalynė – už 495 dolerius.

Palyginimui, mažo buteliuko kaina Lietuvoje kainuoja maždaug 43 euro centus. Amerikoje mažas buteliukas parduodamas už 86 centus.

Litro talpos buteliukas, pritaikytas sportui, Lietuvoje kainuoja 69 centus, pusantro litro butelis – 62 centus. Brangiausias „Akvilės“ mineralinis vanduo Amerikoje parduodamas už 2 eurus.

„Mes tikimės dirbti išvien su „Vytauto“ mineraliniais vandenimis. Šis mineralinis stipresnis nei bet kas kitas! Koks žaidėjas NBA reklamuoja vandenį? Joks. Visi Amerikoje kažkodėl pernelyg išdidūs vandens kompanijoms. Yra energiniai gėrimai, kuriems daromos reklamos, bet niekas net nepagalvojo apie vandenį. Ir štai mes atvykstame iš už Atlanto su vandeniu. Lietuva turi geriausią vandenį pasaulyje! Nulis nitratų! Koks vanduo dar skaidresnis?“ – vasarį 15min pasakojo L.Ballas.

VIDEO: LaVaras Ballas: „Lietuva turi geriausią vandenį pasaulyje!“

L.Ballas užmezgė ryšius su Birštono mineraliniais vandenimis praėjusią žiemą, kai Prienų klube žaidė jaunesnieji jo sūnūs LaMelo ir LiAngelo Ballai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius