-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 04

Anthony Davisas buvusią komandą skriaudė galingais dėjimas ir MVP pasirodymu

Jei kažkam dar kilo abejonių, ar „Los Angeles Lakers“ (27-7) klubui buvo verta už Anthony Davisą atiduoti tris jaunus krepšininkus ir tris ateities šaukimus, po rungtynių prieš „New Orleans Pelicans“ (11-23) jos turėjo išgaruoti. „Lakers“ pasiekė užtikrintą pergalę 123:113 (42:30, 32:32, 31:21, 18:30), o A.Davisas buvo tiesiog nesustabdomas.
Anthony Davisas
Anthony Davisas / Zuma Press nuotr.

Jau rungtynių pradžioje motyvacijos prieš savo buvusią komandą tikrai nestokojęs aukštaūgis pakėlė visą „Staples“ centrą ant kojų, kuomet Kyle'o Kuzmos užmestą kamuolį pagavęs ore įkrovė į krepšį.

Dėjimas buvo tikrai sunkesnis nei atrodo, nes 208 cm ūgio krepšininkas kamuolį sugavo už savo galvos, tačiau tai didelės įtakos monstriškam dėjimui įvykdyti neturėjo.

A.Davisas ir toliau taranavo silpną „Pelicans“ priekinę liniją, o „Lakers“ trečiajame kėlinyje įgijo rekordinę 24 taškų persvarą (100:76) bei per paskutinę 12 minučių atkarpą galėjo jaustis saugiau.

Svečiai iš Naujojo Orleano ketvirtajame ketvirtyje aptirpdė deficitą iki 10 taškų, tačiau turėjo sugerti dar vieną Anthony Daviso dėjimą. Šįkart jo auka tapo buvęs „Lakers“ narys Brandonas Ingramas, pakliuvęs „ant plakato“.

Iš viso A.Davisas pelnė net 46 taškus (15/21 met., 13/13 baud.), atkovojo 13 ir perėmė 3 kamuolius.

Beje, prieš rungtynių pradžią trys buvę „Lakers“ krepšininkai (Brandonas Ingramas, Lonzo Ballas bei Joshas Hartas) buvo sutikti šiltais plojimais, o arenos kube buvo parodytas specialiai jiems skirtas vaizdo įrašas.

Solidų savo sūnaus Lonzo pasirodymą prie pat aikštės stebėjo ir aikštingasis LaVaras Ballas.

„Los Angeles Lakers“: Anthony Davisas 46, Danny Greenas 25 (6/10 trit.), LeBronas Jamesas 17 (8 atk. kam., 15 rez. perd.), Kyle'as Kuzma 10.

„New Orleans Pelicans“: Lonzo Ballas 23 (5 rez. perd.), Brandonas Ingramas 22, E'Twaunas Moore'as 16, Derrickas Favorsas 15 (14 atk. kam.), JJ Redickas 14, Jrue Holiday 12 (6 rez. perd.).

„Lakers“ išlieka geriausia Vakarų konferencijos ekipa, o „Pelicans“ užima priešpaskutinę 14-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius