Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 28

Ar ras kėdę prie žvaigždžių stalo? Vingiuotas Domanto Sabonio kelias į „All-Star“ rungtynes

TNT televizijos žvaigždės ketvirtadienį atskleidė šių metų NBA „All-Star“ rungtynių starto penketus. Prie jų jau po kelių dienų prisijungs ir vyriausiųjų trenerių pasirinkti atsarginiai, tarp kurių pretenduoja patekti įspūdingą sezoną žaidžiantis Domantas Sabonis. Vis dėlto lietuvis šį kartą susiduria su rimčiausia konkurencija, kokią tik yra turėjęs per savo karjerą.

Shaquille'as O'Nealas, Charlesas Barkley, Kenny Smithas ir Ernie Johnsonas jau įvardijo žaidėjus, kurie žengs ant Indianapolio „Gainbridge Fieldhouse“ arenos parketo vasario 18-osios vakarą pirmieji.

Rytų konferencijos komandoje „All-Star“ rungtynes pradės Tyrese'as Haliburtonas, Damianas Lillardas, Jaysonas Tatumas, Giannis Antetokounmpo ir Joelis Embiidas.

Vakarų komandai atstovaus Luka Dončičius, Shai Gilgeousas-Alexanderis, LeBronas Jamesas, Kevinas Durantas ir Nikola Jokičius.

Prie pastarųjų labai realiai pretenduoja prisijungti ir D.Sabonis, siekiantis jau ketvirtą kartą patekti į „All-Star“ rungtynes. Bet šį kartą tą padaryti jam bus sunkiau negu 2020, 2021 ir 2023 metais.

15min paaiškina, kodėl, bei dėlioja argumentus „už“ ir „prieš“ vertindami D.Sabonio galimybes dar sykį dalyvauti ryškiausių NBA žvaigždžių šventėje.

Suprasti akimirksniu

  • „All-Star“ starto penketus balsavimu išrinko sirgaliai (50 proc.), žiniasklaida ir žaidėjai (po 25 proc.);
  • „All-Star“ atsarginius rinks vyriausieji visų komandų treneriai;
  • Abejose konferencijose treneriai privalo pasirinkti po septynis krepšininkus: tris priekinės linijos žaidėjus (puolėjus arba vidurio puolėjus), du gynėjus ir dar du bet kokios pozicijos žaidėjus;
  • Jei nebus pasirinktas trenerių, D.Sabonis dar turėtų mažą viltį patekti į „All-Star“ rungtynes kaip traumuoto žaidėjo pakeitimas. Taip jau buvo nutikę 2021 metais, kai lietuvis pakeitė traumuotą K.Durantą;
  • „All-Star“ atsarginiai žaidėjai bus atskleisti vasario 1 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius