Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 26

Svarbių žinių iš „76ers“ sulaukęs Artūras Gudaitis: „Džiaugiuosi, nes tai – geras rezultatas“

Artūras Gudaitis jaudinosi laukdamas savo pavardės NBA naujokų biržoje. Po „Celtics“ peržiūros Bostone biržos ceremoniją stebėjęs lietuvis išgirdo: 47-uoju šaukimu jį renkasi „Philadelphia 76ers” klubas. 22 metų 210 cm ūgio lietuvis bendraudamas su 24sek.lt papasakojo apie savo planus ir svarbias žinias iš „76ers” klubo.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / 15min.lt montažas

Aukštaūgis jau spėjo pabendrauti su „76ers” vadovais ir nusibraižė savo ateities kontūrus. Kol kas jie – Kauno „Žalgiryje“.

„Jie pasakė, kad laukia manęs NBA vasaros lygoje ir užsiminė, kad kol kas mane mato žaidžiantį Europoje, – 24sek.lt pasakojo A.Gudaitis. – „76ers” atstovai kalbėjo, kad labai nori prisidėti prie mano tobulėjimo, gali atsiųsti trenerį. Dar geriau būtų, jei pats atvykčiau į Filadelfiją ir dirbčiau su jų žmonėmis“.

„Na ir pasakė, kad labai džiaugiasi, jog jiems pavyko pašaukti mane“, – pridūrė A.Gudaitis.

Apsidžiaugė ir A.Gudaitis.

Nors lietuviui kai kurie NBA naujokų biržos specialistai prognozavo aukštesnį šaukimą, „centras“ labai džiaugiasi „76ers” kvietimu. Juk dar visai neseniai jo nebuvo NBA komandų radaruose, o dabar jis jau priklauso stipriausios krepšinio lygos pasaulyje ekipai.

„Apsidžiaugiau, kai išgirdau savo pavardę, nes taip nutinka vieną kartą gyvenime, – įspūdžiais iškart po naujokų biržos su 24sek.lt dalijosi Kauno „Žalgiriui“ priklausantis vidurio puolėjas. – Iš esmės tai – geras rezultatas. Juk dar prieš pusę metų manęs apskritai nebuvo tarp prognozių, o dabar sulaukiau NBA komandos kvietimo. Nors, aišku, esmės tai nekeičia: turiu sunkiai dirbti, kad pasiekčiau rezultatų.“

„76ers” pasirinkimas buvo kiek netikėtas. Iki naujokų biržos A.Gudaitis dalyvavo „San Antonio Spurs“, „Detroit Pistons“, „Phoenix Suns“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Boston Celtics“ peržiūrose.

Jie pasakė, kad laukia manęs NBA vasaros lygoje ir užsiminė, kad kol kas mane mato žaidžiantį Europoje.

Sulaukęs palankių vertinimų, krepšininkas tikėjosi atsidurti vienoje iš minėtų komandų.

„Labiausiai tikėjomės patekti į vieną iš tų komandų, kurių peržiūrose dalyvavome. Bet naujokų birža yra tikra loterija. Mane pakvietė „76ers” ir aš dabar tuo džiaugiuosi. Viskas priklauso tik nuo manęs ir nuo mano darbo“, – ryžtingai pateisinti NBA klubo pasitikėjimą nusiteikęs vienas perspektyviausių Lietuvos krepšininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius