Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 22

Artūrui Gudaičiui jau prognozuojamas ir pirmasis NBA naujokų biržos ratas

Lietuvos vidurio puolėjas Artūras Gudaitis iš lėto kilo NBA naujokų biržos prognozių sąrašuose, kol likus keturioms dienoms iki naujokų biržos jo pavardė pasiekė rekordines aukštumas. „Bleacher Report“ naujausioje naujokų biržos prognozėje žalgirietį mato jau pirmajame rate. Amerikiečiai prognozuoja, kad 28-uoju šaukimu lietuvį pasirinks „Boston Celtics“.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip tik šios komandos peržiūroje A.Gudaitis gali baigti savo viešnagę NBA ekipų treniruotėse.

Į JAV išvykęs 22 metų 210 cm ūgio „centras“ jau pasirodė „San Antonio Spurs“ treneriams, pirmadienį turėjo numatytą treniruotę su „Phoenix Suns“, antradienį lankysis „Detroit Pistons“ stovykloje.

24sek.lt žiniomis, prieš grįždamas namo į Kauną A.Gudaitis gali užsukti ir į Bostoną.

„Celtics“ priklauso bent keturi šaukimai – 16-asis, 28-asis, 33-iasis ir 45-asis.

„Nenustebkite, jei turėdami tiek šaukimų „Celtics” iškeis A.Gudaitį. Jis – gerai pažįstamas Europoje, kur spėjo pademonstruoti savo fizines savybes virš lanko, žaidimą veidu į krepšį Eurolygoje ir gynybos potencialą. Būtent tą „Celtics“ galėtų panaudoti savo priekinėje linijoje“, – rašo „Bleacher Report“.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Artūras Gudaitis
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Artūras Gudaitis

„Draft Express“ prognozuoja, kad A.Gudaitį taip pat pasirinks „Celtics“, tik tai padarys 33-iuoju šaukimu. Dar prieš keletą dienų „Draft Express“ numatė lietuviui 32-ąjį šaukimą, kuris priklauso „Houston Rockets“. Tai iki šiol buvo aukščiausias A.Gudaičio įvertinimas.

„NBA Draft“ A.Gudaičiui prognozuoja tik 55-ąjį šaukimą, kuris priklauso „Spurs“. Būtent San Antonijaus, „Atlanta Hawks“, „Detroit Pistons“, „Phoenix Suns“ ir „Boston Celtics“ komandos labiausiai domisi Lietuvos krepšininku.

Prieš porą mėnesių jo pavardės nebuvo tarp 60-ies žaidėjų, kuriems prognozuojami šaukimai NBA naujokų biržoje, tačiau dabar jau niekas neabejoja, kad 22-ejų metų „centras“ sulauks kvietimo į stipriausią pasaulio krepšinio lygą.

Vienintelis likęs klausimas: kaip aukštai bus pašauktas? Ir ar A.Gudaitis netikėtai įšoks į pirmąjį šaukimų ratą?


NBA naujokų birža vyks birželio 25-ąją, Lietuvos laiku – penktadienio paryčiais. Savo pavardę joje turėtų išgirsti ir Lietuvos krepšininkas – Kauno „Žalgirio" vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius