Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 03

Artūro Karnišovo pergalė – Paulas Millsapas keliasi į „Nuggets“

„Denver Nuggets“ klubas sugebėjo prisivilioti dabar jau buvusią „Atlanta Hawks“ žvaigždę Paulą Millsapą. Tai jau trečiasis Visų žvaigždžių rungtynėse pernai žaidęs Rytų konferencijos atstovas, perėjęs į Vakarus.
Paulas Millsapas
Paulas Millsapas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Denverio klubui, kurios generaliniu vadybininku neseniai tapo Artūras Karnišovas, pavyko prisivilioti P.Millsapą ne su maksimaliu kontraktu.

32 metų krepšininkas su „Nuggets“ pasirašė trejų metų 90 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Krepšininkas pats galėjo pratęsti kontraktą su „Hawks“ ir kitą sezoną būtų uždirbęs šiek tiek virš 21 mln., tačiau nusprendė to nedaryti. Ilgą laiką buvo galvojama, kad P.Millsapas vis tiek liks „Hawks“ ir pasirašys su ja maksimalios vertės sutartį.

Atlanta galėjo savo lyderiui siūlyti penkerių metų 204 mln. JAV dolerių sutartį, o kitų ekipų maksimali sutartis per ketverius metus būtų garantavusi 159 mln. dolerių atlygį.

Praėjusį sezoną P.Millsapas sužaidė 69 rungtynes, per kurias rinko po 18,1 taško (daugiausia karjeroje) ir 7,5 atkovoto kamuolio. „Hawks“ pralaimėjo jau pirmajame akrintamųjų varžybų raunde, o P.Millsapas jame per 6 rungtynes rinko po 24,3 taško ir 9,3 atk. kam.

„Hawks“ klubas dabar nebeturi nė vieno startinio penketo žaidėjo iš komandos, kuri 2014-2015 m. sezone laimėjo net 60 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius