-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 18

Atsiprašymo darbų sąrašą užpildyti baigiantis K.Irvingas arti sugrįžimo į aikštę

Ne tik žaidimu, bet ir skandalais garsėjanti „Brooklyn Nets“ krepšinio žvaigždė Kyrie Irvingas sekmadienį turėtų grįžti į aikštę.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad 30-metis krepšininkas baigia įgyvendinti „Nets“ vadovų jam sudarytą užduočių sąrašą ir jo diskvalifikacija turėtų būti panaikinta.

Pareiškimais, kad Žemė yra plokščia, atsisakymu skiepytis nuo COVID-19 ir kitais išsišokimais pagarsėjęs K.Irvingas į paskutinį skandalą įsivėlė, kai pasidalino antisemitiniu filmu ir vėliau vengė dėl to atsiprašyti.

Nepasikentę „Nets“ vadovai galiausiai suspendavo vieną iš savo lyderių 5-erios rungtynėms ir sudarė užduočių sąrašą: atsiprašyti, viešai pripažinti, kad antisemitinis filmas yra skaudinantis ir neteisus, lankyti jautrumo kursus, susitikti su žydų lyderiais Brukline ir įrodyti „Nets“ vadovybei, kad jo požiūris pasikeitė.

Užduočių vykdymas užsitęsė, tad K.Irvingas jau praleido 8 rungtynes, tačiau galiausiai turėtų sugrįžti į aikštę sekmadienį rungtynėse su „Memphis Grizzlies“.

Įdomu, kad be K.Irvingo „Nets“ pasiekė 5 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus, nors prieš tai kartu su juo nesėkmių santykis buvo didesnis 2-6.

188 cm įžaidėjas šiame NBA sezone vidutiniškai renka po 26,9 taško (28 proc. trit.), atkovoja 5,1 kamuolio ir atlieka 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius